Gå til indholdMød mig ved Beachcomber Bay


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

436 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Livet går sin vante gang i den lille badeby St Carys, hvor Clemency, Ronan og Marina bor, men under overfladen er der hemmeligheder. Hemmeligheder, der før eller siden kommer for en dag. Skøn roman, som henvender sig til alle læsere af chick lit og kærlighedsromaner


Anmeldelser (1)


5. nov. 2021

Livet går sin vante gang i den lille badeby St Carys, hvor Clemency, Ronan og Marina bor, men under overfladen er der hemmeligheder. Hemmeligheder, der før eller siden kommer for en dag. Skøn roman, som henvender sig til alle læsere af chick lit og kærlighedsromaner.

Clemency er forelsket i Sam. Desværre er han kærester med Clemensys forkælede stedsøster Belle. Ronan er en ombejlet charmør, men han er forelsket i den eneste kvinde, han ikke kan få. Marina nyder et stille liv efter sygdom og en grim skilsmisse, men hun bærer også på en stor hemmelighed, en hemmelighed som er skæbnesvanger og ikke må afsløres. Jill Mansell har senest udgivet En ny dag venter


: roman i 2013Clemency er forelsket i Sam. Desværre er han kærester med Clemensys forkælede stedsøster Belle. Ronan er en ombejlet charmør, men han er forelsket i den eneste kvinde, han ikke kan få. Marina nyder et stille liv efter sygdom og en grim skilsmisse, men hun bærer også på en stor hemmelighed, en hemmelighed som er skæbnesvanger og ikke må afsløres. Jill Mansell har senest udgivet En ny dag venter : roman i 2013.

En underholdende og charmerende feel-good roman om kærlighed og forviklinger. Om forskellige menneskeskæbner, som på forunderlig vis snor sig ind og ud af hinanden. Hovedpersonernes alder og problemer varierer, hvilket bevirker at de fleste læsere kan identificere sig med fortællingen. De skiftende synsvinkler skaber flow i fortællingen. Fortællingens ramme er engelsk, med masser af hygge og problemerne klares over en kop the. Dejlig, hyggelig læsning.

Kan sammenlignes med andre gode chick lit-bøger, som fx Lucy Dillons I medgang og modgang


Et liv som dit


Familie for begyndere


, Sophie Kinsellas Et liv som dit og Sarah Morgans Familie for begyndereKan sammenlignes med andre gode chick lit-bøger, som fx Lucy Dillons I medgang og modgang, Sophie Kinsellas og Sarah Morgans Familie for begyndereKan sammenlignes med andre gode chick lit-bøger, som fx Lucy Dillons I medgang og modgang, Sophie Kinsellas Et liv som dit og Sarah Morgans Kan sammenlignes med andre gode chick lit-bøger, som fx Lucy Dillons I medgang og modgang, Sophie Kinsellas Et liv som dit og Sarah Morgans Familie for begyndere.

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021