Gå til indholdI medgang og modgang


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

400 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Anmeldelser (1)


20. jan. 2021

En enkelt SMS tager få sekunder at sende og læse, men den kan stadig være skæbnesvanger. Især hvis indholdet er livsændrende, og du træder ud foran en bus, mens du læser det. Uforpligtende hyggelæsning for en bred skare af læsere.

På vej til sit drømmebryllup kommer den unge singer-songwriter Jeannie i tvivl. Er Dan den rette for hende, eller er hun blevet grebet af den romantiske stemning? Jeannie sender ham en sms, hun har fortrudt. Få minutter senere får Jeannie at vide, at Dan er blevet ramt af en bus. Mens Dan ligger i koma på sygehuset, flytter Jeannie ind deres nye hjem i Longhampton. Her lærer hun dyrlægeparret Rachel og George at kende. Jeannie involverer sig i stedets hundeinternat, men hvad skal der ske, når Dan vågner? Lucy Dillon har senest udgivet Hvor lyset slipper ind


På vej til sit drømmebryllup kommer den unge singer-songwriter Jeannie i tvivl. Er Dan den rette for hende, eller er hun blevet grebet af den romantiske stemning? Jeannie sender ham en sms, hun har fortrudt. Få minutter senere får Jeannie at vide, at Dan er blevet ramt af en bus. Mens Dan ligger i koma på sygehuset, flytter Jeannie ind deres nye hjem i Longhampton. Her lærer hun dyrlægeparret Rachel og George at kende. Jeannie involverer sig i stedets hundeinternat, men hvad skal der ske, når Dan vågner? Lucy Dillon har senest udgivet Hvor lyset slipper ind.

Dette er hyggelig og hjertevarm læsning om at turde tvivle, gå imod strømmen og finde meningen med livet i det stille og det nære. Mens Jeannie bliver ved Dans side under hans rekonvalescens, primært pga. dårlig samvittighed, finder hun uventet sin plads i livet. På landet blandt dyreelskere, i plejen af herreløse hunde, er der langt mere indhold end i den overfladiske musikbranche. Hun involverer sig i lokalsamfundet og knytter stærke og ægte venskaber.

Kan sammenlignes med fx Emma Hambergs og Jojo Moyes udgivelser. Her kan fx nævnes Moyes' Det store spring


Kan sammenlignes med fx Emma Hambergs og Jojo Moyes udgivelser. Her kan fx nævnes Moyes' Det store spring.

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021