Hjælp og vejledninger
Kontakt os

Vælg den mulighed, der passer bedst til dit spørgsmål:

Spørg en bibliotekar

Du kan kontakte spørgetjenesten Spørg en bibliotekar for hjælp til litteratursøgning, emnesøgning og faktuelle spørgsmål. Vi bestræber os på at svare inden for 48 timer. Spørgsmål indsendt i weekender og på helligdage besvares efterfølgende hverdag.

Gebyr, fornyelse og indkøbsforslag

Har du spørgsmål til gebyr, fornyelse eller anskaffelse af materialer, skal du kontakte dit lokale bibliotek.

Hjemmesidens funktioner og teknik

Spørgsmål og kommentarer til ændringer/fejl på registreringer af materialer, funktioner og teknik på Bibliotek.dk kan stilles til DBC’s kundeservice. Se først, om der findes svar på dit spørgsmål på listen Ofte stillede spørgsmål eller under Hjælp og vejledning.