Gå til indholdEt liv som dit


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

380 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Ava tror på ægte kærlighed og skal ikke nyde noget af hverken online dating eller faste kriterier for sin kommende drømmemand. Men da hun møder sit livs kærlighed, er det måske alligevel ikke så romantisk, når modsætninger mødes? Romantisk chick lit for alle, der læser nutidige kærlighedsromaner


Anmeldelser (1)


10. sep. 2021

Ava tror på ægte kærlighed og skal ikke nyde noget af hverken online dating eller faste kriterier for sin kommende drømmemand. Men da hun møder sit livs kærlighed, er det måske alligevel ikke så romantisk, når modsætninger mødes? Romantisk chick lit for alle, der læser nutidige kærlighedsromaner.

Ava er en drømmer. Hun har altid gang i tusindvis af projekter, er glødende vegetar og så elsker hun sin uopdragne hund, Harold. Hun nægter at hoppe med på bølgen med online dating, for hun vil møde den ægte kærlighed uden hverken algoritmer eller automatiserede præferencer. Hendes veninder opmuntrer hende til at tage på skrivekursus i Italien for at få færdiggjort den bog, hun altid har drømt om at skrive. Ingen af deltagerne må kende hverken hinandens navne eller baggrund, men hun forelsker sig i Matt, og de er begge enige om, at de nu har fundet den ægte kærlighed. Men kan deres forhold holde til hverdagen hjemme i London? Hverken deres venner, spisevaner, jobs eller syn på hunde passer sammen. Måske er de bare for forskellige?.

Skøn chick lit om at møde sin absolutte modsætning og forsøge at elske forskellighederne, når man nu endelig har mødt kærligheden. Sophie Kinsella er i topform i denne skønne roman, hvor også parrets venner er skarpt, varmt og humoristisk beskrevet i en grad, så man næsten ville ønske, at de fik deres egne fortællinger.

Kan du lide denne bog, vil du helt sikkert også elske En ny chance


af Alexandra PotterKan du lide denne bog, vil du helt sikkert også elske En ny chance af Alexandra Potter.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2022

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021