Gå til indholdFamilie for begyndere


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

367 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Da Flora møder sin drømmemand, Jack, har han været enkemand i et års tid. Han har også to døtre, Izzy og Molly. Flora vil gerne dyrke kærligheden til Jack, men hvordan får man en plads i en færdigstøbt familie? Varm kærlighedshistorie krydret med chick lit, som henvender sig til alle der efterspørger hyggelig læsning


Anmeldelser (2)


24. mar. 2021

Da Flora møder sin drømmemand, Jack, har han været enkemand i et års tid. Han har også to døtre, Izzy og Molly. Flora vil gerne dyrke kærligheden til Jack, men hvordan får man en plads i en færdigstøbt familie? Varm kærlighedshistorie krydret med chick lit, som henvender sig til alle der efterspørger hyggelig læsning.

Flora er blomsterhandler i New York, da hun møder sin drømmemand Jack. Jack er enkemand og alene med 2 piger, Izzy og Molly. Izzy, som er teenager, har siden moderens død, taget ansvar for familien og især lillesøsteren Molly, og det sidste hun ønsker er en ny kvinde i familien. Men så inviterer Jack, Flora, med på sommerferie i England, hos den afdøde kones bedste veninde Clare. Izzy presses til det yderste. Bogens synsvinkler skifter mellem Flora, Izzy og Clare. Sarah Morgan har senest udgivet Sommer i Paris


Flora er blomsterhandler i New York, da hun møder sin drømmemand Jack. Jack er enkemand og alene med 2 piger, Izzy og Molly. Izzy, som er teenager, har siden moderens død, taget ansvar for familien og især lillesøsteren Molly, og det sidste hun ønsker er en ny kvinde i familien. Men så inviterer Jack, Flora, med på sommerferie i England, hos den afdøde kones bedste veninde Clare. Izzy presses til det yderste. Bogens synsvinkler skifter mellem Flora, Izzy og Clare. Sarah Morgan har senest udgivet Sommer i Paris.

Charmerende og varm roman om at blive accepteret i en familie der har mistet. På trods af de lidt triste emner omkring ensomhed og at leve med tabet af en forælder, er der tale om feelgood læsning. Bogen beskriver godt, hvordan det føles at være ensom, både set fra teenagepigen Izzys side og den voksne Floras. En skøn læseoplevelse, hvis man accepterer præmissen om, at Flora er så utroligt sød og forstående.

Bogen kan sammenlignes med fx Jojo Moyes og Lucy Dillions udgivelser, her kan fx nævnes Hvor lyset slipper ind


, som også handler om familier og hemmelighederBogen kan sammenlignes med fx Jojo Moyes og Lucy Dillions udgivelser, her kan fx nævnes Hvor lyset slipper ind, som også handler om familier og hemmeligheder.

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap

Litteratursiden.dk [online]

Af

Monica Severin

2021-05-06


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021