Gå til indholdYoga for dig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

64 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

genre/form

øvelserOriginaludgave

2016


Anmeldelser (1)


5. okt. 2016

I en travl hverdag med skole, familie og venner kan yoga hjælpe dig med at finde ro og samtidig gøre dig stærkere og mere smidig. For (især) piger fra 10-14 år.

Bogen indledes med en kort introduktion til yogaen og den gavnlige virkning, den har for kroppen og sindet. Derefter præsenteres i alt 35 yogastillinger, opdelt under to forskellige yogasekvenser; en opkvikkende, der gør dig stærk og fuld af energi, og en rolig, der er god, når du skal stresse af. Hver stilling er illustreret med en tegning og ledsages af en trin-for-trin tekst, foruden forslag til hvordan man kan variere stillingen, hvilke muskelgrupper, der trænes, eller nyttige tips. Ved hver stilling angives stillingens sanskrit-navn. Bagerst i bogen finder man forslag til vejrtrækningsøvelser og teknikker til at dyrke mindfulness, foruden nyttige links, ordforklaringer og et indeks.

Stilen er ungdommelig og glad i klare farver, og tekst og illustrationer spiller flot sammen. De forskellige yogaøvelser er nemme at følge, også for nybegyndere. Udmærket guide til unge, der ønsker at dyrke yoga og således skabe en bedre balance i hverdagen.

I Yoga for hele familien


finder man yogaøvelser til hele familien, og bogen er særligt velegnet til børn og unge, der vil dyrke yoga sammen med deres forældreI Yoga for hele familien finder man yogaøvelser til hele familien, og bogen er særligt velegnet til børn og unge, der vil dyrke yoga sammen med deres forældre.

Lektørudtalelse

Af

Signe Rugtved Andersen


Informationer og udgaver

Bog

2016