Bøger / faglitteratur / øvelser

Yoga helt enkelt : øvelser og programmer for hele kroppen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
137 sider: ill.
Udgivet
2017
Ophav
Genre og form
øvelser

Beskrivelse


Enkle og klassiske yoga-øvelser til begynderen, som kan udføres hjemme med en yogamåtte som eneste remedie. Den indleder med beskrivelser af siddestillinger, vejrtrækning og afspænding. Der er et program på 10-20 minutter, et på 30-60 minutter og et langt på 60-90 minutter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. aug. 2017

af

af

Grethe Lorentzen

d. 10. aug. 2017

Enkle og klassiske yoga-øvelser til begynderen i yoga.

Bogen indeholder fysiske øvelser og programmer, som kan udføres hjemme med en yogamåtte som eneste remedie. Den indleder med beskrivelser af siddestillinger, vejrtrækning og afspænding. Der er et program på 10-20 minutter, et på 30-60 minutter og et langt på 60-90 minutter. Hvert program fortsætter, hvor det foregående slap. Desuden programmer specielt for mave og fordøjelse, ryg, nakke og skuldre, samt balance og koncentration. Stillinger og øvelser er beskrevet trin for trin, illustreret med sort/hvide fotos, og med information om vejrtrækning, hvad man især skal være opmærksom på, samt virkning af øvelserne. Bente Helene Schei har arbejdet med yoga i mange år.

Det er enkelt at komme igang med yoga-øvelser med denne bog, som er overskueligt opbygget, og giver god og kortfattet information om hver øvelse med tydelige illustrationer af stillinger. Øvelserne kan udføres af de fleste, som har bare lidt smidighed i kroppen og ikke har alvorlige fysiske skavanker eller smerter.

Yoga - et kvarter om dagen for en glad krop og et stærkt sindYoga på stuegulvet og Yoga på stuegulvet har begge gode fysiske øvelser til begynderen og den let øvede. Den sidstnævnte har en cd vedlagt med indtalte programmerYoga - et kvarter om dagen for en glad krop og et stærkt sind og har begge gode fysiske øvelser til begynderen og den let øvede. Den sidstnævnte har en cd vedlagt med indtalte programmer.