Gå til indholdVegansk luksus


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

231 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Forfatteren, som er kok, byder på mere end 90 veganske opskrifter - inspireret af den finere plantebaserede gastronomi


Anmeldelser (1)


1. mar. 2019

Veganerkogebog med harmoniske og æstetiske retter til veganere og andre, der vil lave plantebaseret mad.

I denne veganske kogebog finder man brød, snacks, forretter, mellemretter, hovedretter, desserter og petitfours (her små desserter). Derudover er der forskellige basisopskrifter på olier, syltning, saltning og fermentering samt fond og saucer. Ingredienserne er både velkendte og med nye, ikke så kendte ingredienser imellem. Bagest er et opskriftsregister til hvert kapitel samt et råvareregister. Her er mere end 90 opskrifter fra det veganske køkken.

Lækker kogebog der signalerer luksusmad/restaurantmad fra forsiden af, og selve retterne er også lidt luksuriøse at se på. Her er fantastiske smage og pragtfulde kreationer - for de øvede.

Der er et sandt boom i udgivelse af veganske kogebøger for tiden. I samme genre findes: Plantebaseret gourmet


Kokkeriet


. Ellers kan sammenlignes med restaurant-kogebøger som fx KokkerietDer er et sandt boom i udgivelse af veganske kogebøger for tiden. I samme genre findes: Plantebaseret gourmet. Ellers kan sammenlignes med restaurant-kogebøger som fx Der er et sandt boom i udgivelse af veganske kogebøger for tiden. I samme genre findes: Plantebaseret gourmet. Ellers kan sammenlignes med restaurant-kogebøger som fx Kokkeriet.

Lektørudtalelse

Af

Lene Hedengran Rasmussen


Informationer og udgaver

Bog

2019