Gå til indholdGeniale grøntsager fra Vanløse Blues


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

203 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Originaludgave

2015


Anmeldelser (2)


15. dec. 2015

Geniale grønsager er for dem der vil spise flere grønsager men som mangler inspiration til tilberedning. Eller "bare" for dem der mangler en grydefuld ideer til din næste servering. For hjemmekokken eller andre amatørgastronomer.

Over 160 opskrifter, alle hjemmekomponerede og low-carb, og glutenfri, selvfølgelig. Denne kogebog har og kan lidt af det hele. Opskrifterne startes med afsnit om toppings, dips og dressing og er herefter opdelt efter den enkelte hovedgrønsag, alle ingredienserne i de enkelte retter er hyldevarer i ethvert velassorteret supermarked. Teksten der forklarer fremgangsmåden er klar og tydelig og enkelte af opskrifterne ledsages af et lille tip der også kan bruges i andre tilberedninger. Udgivet i softback kvalitet med en række fotos.

Maria Engbjerg der er forfatter bag denne bog står også for den populære madblog "Vanløse blues" der har over 5000 besøgende dagligt. Hun opfinder selv sine opskrifter og styler og fotograferer selv resultatet. Denne bog er meget flot udført, ikke kun opskriftmæssigt men også rent visuelt. Opbygningen, hvor man følger en hovedgrønsag, fungerer godt og er med til at skabe et godt overblik.

For yderligere inspiration til det næste måltid se fx Mit grønne køkken


Grønt og skønt


eller Grønt og skøntFor yderligere inspiration til det næste måltid se fx Mit grønne køkken eller For yderligere inspiration til det næste måltid se fx Mit grønne køkken eller Grønt og skønt.

Lektørudtalelse

Af

Lars Ovesen

Politiken

Af

Kjeld Koplev

d. 22. nov. 2015


Informationer og udgaver

Bog

2015

Bog

2015