Bøger / faglitteratur / kogebøger

Slank nu! : smid de ekstra kilo og hold vægten


Beskrivelse


Slankekur der tager udgangspunkt i en 30 dages "Go-grøn kur" med 80% raw food i kosten.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. juli 2013

af

af

Line Hoffgaard

d. 10. juli 2013

Slankekogebog som vil appellere til alle, der ønsker at tabe sig eller interesserer sig for raw food. Niveauet er lettilgængeligt. Fin forside med Lene Hansson.

Slankekogebog, der viderefører Lene Hanssons kostprincipper fra tidligere udgivelser. Denne gang med udgangspunkt i en 30 dages "Go-grøn kur" med 80% raw food (rå ubearbejdet mad) i kosten. Bogens 1. del handler om raw food og kostsammensætning. 2. del om at ændre kostvaner, livsstil og selvværd. 3. del er en række overvejende raw food opskrifter og madplaner. Opskrifterne er inddelt i "greenies", brød, pålæg, salater, supper, wraps, dressinger, varme retter og is. De virker lette at gå til og er ledsaget af fotos. Register bagi og et eksempel på, hvordan man fører kostdagbog. Kostvejleder og forfatter Lene Hansson har skrevet en del slankekogebøger gennem tiden, bl.a. Du er hvad du spiser, 2005 og været med i tv-programmerne "Du er hvad du spiser" og "Min fede familie" på Tv3.

Kan sammenlignes med hendes egen Få et nyt liv på 4 uger, 2009. Slankekogebøger med raw food, fx Inge Kauffeldts Slank med rawfood som tilbehør, 2012 eller Christine Baileys Tab i vægt med raw food-kuren : få din ønskede facon på en sund måde, 2012. Indkøb må bero på erfaringer med Lene Hanssons tidligere udgivelser.

En udmærket og lettilgængelig slankekogebog i vanlig Lene Hansson-stil. Raw food-kulturen er blevet rigtig populær de senere år, og Hanssons bøger plejer at være eftertragtede.