Gå til indholdGrønne fingre søges : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

309 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Den ældre Agnes må se i øjnene, at det kniber med at passe kolonihaven, og den yngre Leyla flytter ind for sommeren. Hun har brug for at komme væk, og deres venskab udvikler sig, og sandhederne må frem


Anmeldelser (2)


25. okt. 2019

En ung og en ældre kvinde finder sammen i deres kærlighed for haven, og efterhånden finder de meget at bruge hinanden til. En udviklingsroman, der kan læses bredt.

Leyla står i en rigtig dårlig situation, og har brug for at komme væk fra Stockholm med sin 6-årige dreng. Hun finder via en annonce frem til en Agnes, der udlejer sin kolonihave for sommeren. Mens Leyla passer haven og finder sin plads i kolonihaveforeningen, udvikler de sig hver især, men også sammen. Forfatteren er svensk, og det er hendes første bog på dansk.

En meget svensk roman, man kan næsten se de fine røde huse for sig. Stemningen er lidt ligesom Englegård-filmen. Man engageres i den kvindelige hovedperson og hendes trængsler, men rigtig foruroligende bliver det ikke.

Astrid & Veronika


af Linda Olsson handler også om to kvinders venskab på en dyster baggrund, ligeledes i en svensk settingAstrid & Veronika af Linda Olsson handler også om to kvinders venskab på en dyster baggrund, ligeledes i en svensk setting.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Sejerøe

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anne Klara Bæhr

2019-12-02


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Lydbog (net)

2019

Bog

2019

Ebog

2019