Gå til indholdI figentræets skygge : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

299 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


53-årige Susanne har levet sit liv for sin mand og de nu voksne børn. Nu har hendes mand forladt hende for en yngre kvinde og Susanne står tilbage med deres fælles indbo fra pragtvillaen og et faldefærdigt ismejeri på Gotland


Anmeldelser (2)


20. feb. 2020

53-årige Susanne har levet sit liv for sin mand og de nu voksne børn. Nu har manden forladt hende for en yngre kvinde, og Susanne står tilbage med deres fælles indbo fra pragtvillaen og et faldefærdigt ismejeri på Gotland. Feel good-roman om en kvinde, der finder sin egen vej ud af skilsmissen. For især voksne kvinder.

Susanne har mistet overblikket efter skilsmissen, og hendes eksmand har for travlt til overhovedet at tale med hende. Nu er huset solgt, og de voksne døtre synes at hun skal beholde alle minderne fra deres barndom - men er der overhovedet noget af det, som ikke var indkøbt for at få huset til at matche hendes mands mange forretningsmiddage? Susanne kæmper for at finde en ny retning. Handler det bare om at møde en ny mand og få noget dejlig sex, og hvordan skal hun kunne forsørge sig selv på sit halvtids lærerjob? Susanne flytter alt med til et gammel ismejeri, som hun har arvet fra sin mor. Her vil hun sortere og rydde ud i sit gamle liv. Men en stor vandskade tvinger hende til at lære at bede om hjælp.

Her er feel good, romantik og samtidig en kvindes rørende kamp for at finde sig selv efter en brutal skilsmisse. Romanen har en befriende tilgang til voksne kvinders behov for sex og romantik. Bogen er en selvstændig fortsættelse til Lille toværelses med potentiale


, hvor hovedpersonen var Susannes datterHer er feel good, romantik og samtidig en kvindes rørende kamp for at finde sig selv efter en brutal skilsmisse. Romanen har en befriende tilgang til voksne kvinders behov for sex og romantik. Bogen er en selvstændig fortsættelse til Lille toværelses med potentiale, hvor hovedpersonen var Susannes datter.

Nyd også danske Mikkel Jønssons Trekant


, som sætter midtlivskrisen endnu mere på spidsenNyd også danske Mikkel Jønssons Trekant, som sætter midtlivskrisen endnu mere på spidsen.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anne Grete Jacobsen

2020-04-20


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020