Gå til indholdDet litterære apotek


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

395 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Jean Perdu ejer en flydende bogbutik i Paris og har længe hjulpet andres nødstedte følelser, men nu må han dog efter 20 år endelig forsøge at kurere sit eget knuste hjerte


Anmeldelser (2)


24. maj. 2016

En smuk sommerbog der fører monsieur Perdu fra sit stille og rolige Paris ud på en rejse i erindringen, ind i hjertet af Provence og tilbage til livet. For læsehesten og romantikeren.

Jean Perdu har en flydende boghandel på en husbåd på Seinen i Paris. Han er ekspert i at "ordinere" bøger som medicin til sine kunder alt efter, hvad de fejler. Selvom han er ekspert i at kurere andres lidelser er han dog ikke i stand til at kurere sit eget knuste hjerte. For mere end 20 år siden forlod hans elskede ham og efterlod sig kun et brev - men det har han aldrig læst, før nu.

Velskrevet og letlæst fænger "Det litterære apotek" fra side 1. Perdu på 50 har i 20 år benægtet sine knuste følelser, men nu ser han dem endelig i øjnene og kommer ud på en flodrejse, der fører ham tilbage til livet og kærligheden. Bogen indeholder en del litterære henvisninger og anbefalinger der kan være interessante for læseren, primært ældre litteratur fremfor nye bestsellers.

En anden sød bog smækfuld af litterære henvisninger og anbefalinger er Læserne i Broken Wheel anbefaler


. "Det litterære apotek" har desuden selv en liste til slut i bogen om alle omtalte bøger deri, samt en række opskrifter på lækre franske retterEn anden sød bog smækfuld af litterære henvisninger og anbefalinger er Læserne i Broken Wheel anbefaler. "Det litterære apotek" har desuden selv en liste til slut i bogen om alle omtalte bøger deri, samt en række opskrifter på lækre franske retter.

Lektørudtalelse

Af

Iben Jakobsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Arne Larsen

2016-07-14


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2016

Lydbog (net)

2017

Lydbog (net)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Ebog

2016

Punktskrift

2016