Bøger / skønlitteratur / noveller

Diorama : erotiske historier og fotos


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
171 sider: ill. i farver
Udgivet
2009
Ophav
Genre og form
noveller
Originaludgave
2009

Beskrivelse


Erotiske noveller og fotografier med blandt andet sadomasochistisk indhold.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. feb. 2009

af

af

Camilla Sejerøe

d. 24. feb. 2009

Bogen henvender sig til den voksne læser at erotisk litteratur. Der er tale om en række små, afsluttede historier med meget forskellige tilgange til det erotiske. En del af fortællingerne har en SM vinkel på erotik.

Mikkel Starup har skrevet flere bøger om religion og mystik, samt en erotisk føljeton til SMils hjemmeside. Han skriver her mere letlæst end vi har set før, men stadig med patos og etos. Billedsproget er tydeligt, men ikke udpenslet - han holder på fineste vis balancen mellem erotik og porno. Foruden teksten er der adskillige fotos, igen fint afbalanceret. Desværre lader selve billedkvaliteten noget tilbage at ønske. Se mere på www.mikkelstarup.dk.

Vi har en del erotiske noveller, også med SM indhold. Denne bog adskiller sig fordi den har fotos, og fordi emnerne alligevel bevæger sig en del væk fra vores hverdag.

Diorama er velskrevet og forholdsvis letlæst - men ikke en novellesamling, jeg ville vælge for dens litterære kvalitet. Om man ellers vil finde den spændende er en smagssag.Informationer og udgaver