Bøger / skønlitteratur / roman

En jomfru i bur


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
300 sider
Udgivet
2012
Ophav
Genre og form
roman

Beskrivelse


Erotisk roman om 3 brødre, der er forelsket i den samme unge, smukke kvinde. De tager hende med til deres hytte i Canada for at beskytte hende mod en stalker, og her forgriber de sig på hende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. okt. 2012

af

af

Camilla Sejerøe

d. 18. okt. 2012

Erotisk roman til et tilsyneladende sultent marked. Forsiden er rød velour, og signalerer tydeligt bogens tema.

Shayla Black har skrevet adskillige erotiske romaner i 5-6 serier. Flere af dem er best-sellers i USA. Denne er første del af serien Masters of ménage, der på amerikansk rummer 4 bind, med et 5. på vej. Serien er skrevet sammen med Lexi Blake, også en kvinde bosiddende i USA. Hun har skrevet lidt færre romaner, men inden for samme område. En smuk ung kvinde har en farlig forfølger, og hendes 3 mandlige, stenrige chefer tager hende med op til en hytte i Canada for af beskytte hende. Resten handler om den sex, de har med hende mens de beskytter hende. Her er både SM sex, sex med flere på én gang, blød sex og alt hvad hjertet ellers kan begære.

Der er kommet adskillige erotiske romaner på det sidste. Denne kan sammenlignes med Blottet for dig, der også netop er kommet på det danske marked. Denne er mere til den hårde side og har mere vægt på dominans og overgivelse. Begge er klichéfyldte i både sprog og handling og skal nok mest læses for deres hotte emne.

Erotisk roman med mere udpenslede sexscener. Underholdning for kvinder, der kan tåle det stærke erotiske indhold eller lader sig fange af den lidt tynde historie.