Bøger / skønlitteratur / roman

Halsbåndet


Beskrivelse


Dena og Jeff har været fra hinanden i flere år, men kan ikke slippe hinanden. Deres kemi som underkastet og dominant er forrygende, men en stor sorg skilte dem ad. Kan de reparere sårene og mane fortidens spøgelser i jorden?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. dec. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 22. dec. 2017

5. del i Tara Sue Mes serie "The submissive" tager os endnu engang med ind i et hard core og realistisk S/M-miljø, hvor også hverdagens problematikker tages op. For kvinder, der har mod på mere S/M end det lyserøde univers, som Mr. Grey repræsenterer.

Dena er en succesfuld forsvarsadvokat og kommer fra en rig og magtfuld familie. Hun finder ro i rollen som underkastet og lever den ud med forskellige dominante. Hun kan dog ikke glemme Jeff, som altid har været hendes livs kærlighed. Han har bare aldrig rigtigt følt sig god nok til hende. Da hun endelig fik overbevist ham om det modsatte, blev det lykkelige par ramt af en frygtelig sorg, som endte med at skille dem. Da Jeff er på vej til at flytte til den anden ende af landet for at slippe bort fra deres stærke tiltrækning, må Dena nødtvunget indse, at hun ikke har lyst til at leve uden ham. Nathaniel og Abby, som vi kender fra tidligere bind i serien, forsøger at hjælpe parret med at arbejde sig igennem problemerne.

Endnu en rigtig god bog i serien, som har mange fans verden over. Man mærker tydeligt, at forfatteren skal finde en ny rammefortælling til hver del i serien og her fylder den lidt mere end i de forrige "The submissive"-bøger. I USA er der nu udkommet 11 bind plus diverse side-historier.

En dansk pendant til serien er Pernille Vørs' Dominic-trilogien, som starter med Spillet om sirenen.