Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Den lille café i København


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

262 sider

Udgivet

2022

Ophav

Julie Caplin(forfatter)

Søren Vinzent(bearbejder)

Hanna Vinzent(bearbejder)

Lene Vase Olesen(redaktør)

m.fl

Genre og formroman, chick lit, romaner, kærlighedsromaner
Sværhedsgrad

let at læse, for læsesvage unge, for læsesvage voksne

lix: 19


Beskrivelse


Engelske Kate tager til Danmark. Her skal hun lære hvad hygge er. Det bliver en sjov og lærerig tur. Men der er også romantik i luften. Måske finder hun ud af at hygge sig. Men finder hun også kærligheden? For læsesvage unge og voksne. Bogen har lix 19 og er i serien "Læselyst"


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. jun. 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 4. jun. 2020

Kate Sinclair arbejder med PR i London. Hun blive snydt for en forfremmelse, men får i stedet chancen for at promovere København og den danske hygge for fem uregerlige, engelske journalister og bloggere. Hyggelig underholdning med et dansk tvist for især kvindelige fans af chick lit.

Kate nyder livet. Hun er stolt over sit job på Londons største PR-bureau og ikke mindst sin charmerende kæreste, Josh. Men han går bag ryggen på hende, stjæler hendes idéer og længe ventede forfremmelse og viser sig at være en koldhjertet mandschauvinist. I stedet for bare at give op sikrer Kate en stor aftale med en dansk direktør, som vil åbne et nyt dansk varehus i London. Nu skal hun bare styre en flok modvillige journalister gennem en PR-tur rundt i København. Det går ikke stille for sig, når de engelske journalister kaster sig over de gratis glæder.

Sød feel good, en smule romantik og ikke mindst nærmest skamløs ros af den danske levevis og danske brands - dét kan vi lide! Under den engelske serietitel "Romantic escapes" er der allerede udkommet seks bøger, hver med fokus på en ny hovedstad. Den smukke forside promoverer en nominering som "Årets kærlighedsroman", hvilket den dog ikke helt lever op til.

Den lidt mere sexede serie "Dream maker" af Audrey Carlan, der indledes med Dream maker. [Bind] 1. Paris, New York, København, Milano, tager også afsæt i forskellige byer rundt omkring i hele verdenDream maker. Bind 1. Paris, New York, København, Milano.


Bibliotekernes vurdering

d. 4. mar. 2022

af

af

Peter Holm Rasmussen

d. 4. mar. 2022

Engelske Kate tager til Danmark. Her skal hun lære hvad hygge er. Det bliver en sjov og lærerig tur. Men der er også romantik i luften. Måske finder hun ud af at hygge sig. Men finder hun også kærligheden? For læsesvage unge og voksne. Bogen har lix 19 og er i serien "Læselyst".

I bogen møder vi Kate. Hun arbejder med reklame i London. Men hendes kæreste er en sjuft. Han stjæler hendes idéer og hun snydes for en forfremmelse. Men Kate lader sig ikke slå ud. Hun siger ja, da hendes chef tilbyder hende et nyt job. Hun skal lave reklame for et nyt varehus, som skal sælge møbler og livsstil i London. De skal vide alt om danskerne og deres hygge. Kate sendes til København. Hun rejser sammen med nogle bolig-bloggere. Det er hendes opgave at imponere dem. Hun viser dem bl.a. Nyhavn, Rundetårn og Tivoli. En af bloggerne, er modvilligt taget med på turen. Han har et problematisk forhold til reklame-folk. Men da Kate forsøger at vinde ham over, sker der noget hun ikke havde regnet med. Indeholder QR-kode med link til lydbogen.

Underholdende, romantisk og sjov. At den så også har et dansk tvist, gør absolut ikke noget. Bogen er en omskrivning af Den lille café i Københavnog det er gjort godt. Den er tro mod originalen og vil helt sikker tiltale læsere af chick lit.

Til læsesvage voksne der ønsker kærlighedshistorier er fx Viola og kærlighedenSkildpadder hele vejen ned (Læselyst)


. Til unge, hvor voksne også kan læse med, er Skildpadder hele vejen ned et godt budTil læsesvage voksne der ønsker kærlighedshistorier er fx Viola og kærligheden. Til unge, hvor voksne også kan læse med, er Skildpadder hele vejen ned et godt bud.Informationer og udgaver

2022

Bog

Læselyst

Nyt Dansk Litteraturselskab,Bibliodan

2022

Bog

Læselyst, udgave med QR-kode

Nyt Dansk Litteraturselskab,Bibliodan

2021

Bog

Julie Caplin

Turbulenz, Særudgave

2020

Bog

Julie Caplin

Turbulenz, 1. udgave

2020

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Kristine Brendstrup

Turbulenz

2020

E-bog

Julie Caplin

Turbulenz, 1. udgave

2020

Lydbog (online)

indlæser: Kristine Brendstrup

Turbulenz