Gå til indholdDet lille bageri i Brooklyn


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

446 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Sophie rejser til New York med et knust hjerte for at arbejde og finder kærligheden på ny - men det er ikke uden udfordringer. Til læsere af chick lit og hyggehistorier


Anmeldelser (2)


7. apr. 2021

Sophie rejser til New York med et knust hjerte for at arbejde og finder kærligheden på ny - men det er ikke uden udfordringer. Til læsere af chick lit og hyggehistorier.

Engelske Sophie Bennings skal i et halvt år bytte job med en amerikansk kollega og være redaktør for madsektionen på et blad i New York - her vil hun samtidig forsøge at komme sig over bruddet med sin kæreste. Inden hun får set sig om, er hun med bag scenerne i det lækre bageri under hendes lejlighed i Brooklyn, og hendes yderst charmerende kollega Todd har travlt med at vise hende byen, der aldrig sover. Selvstændig fortsættelse til Den lille café i København


, der handler om Sophies veninde KateEngelske Sophie Bennings skal i et halvt år bytte job med en amerikansk kollega og være redaktør for madsektionen på et blad i New York - her vil hun samtidig forsøge at komme sig over bruddet med sin kæreste. Inden hun får set sig om, er hun med bag scenerne i det lækre bageri under hendes lejlighed i Brooklyn, og hendes yderst charmerende kollega Todd har travlt med at vise hende byen, der aldrig sover. Selvstændig fortsættelse til Den lille café i København, der handler om Sophies veninde Kate.

Bogen er både sød og underholdende, men den bliver for overfladisk, og skrivestilen føles klodset til tider. Særligt slutningen virker som om, den bare skulle overstås. Der spilles en del på sjove forskelligheder mellem engelsk og amerikansk sprog og kultur, hvilket mestendels går tabt i oversættelsen til dansk.

På engelsk er der udkommet 7 bind i serien, hvor hver bog foregår i en ny by. Bogmarkedet flyder over med hygge p.t. - oplagte forfatterskaber er fx Santa Montefiore, Sarah Jio og Sue Moorcroft. I den mere klassiske chick lit stil findes bl.a. Sophie Kinsella og Mhairi McFarlane.

Lektørudtalelse

Af

Iben Jakobsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Jette Holmgaard Greibe

2021-05-07


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Ebog

2021