Gå til indholdBiavlerens datter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

380 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2020


Anmeldelser (2)


17. jun. 2020

Amerikanske Trixie er faldet for en tilrejsende engelsk musiker og har tænkt sig at følge ham til verdens ende. Men hendes bekymrede forældre, er bange for, at hun vil opleve samme store sorg, som fik dem til at forlade England for mange år siden. Romantisk familiehistorie for alle fans af kærlighedsromaner.

På en lille amerikansk ø gør Trixie Valentine oprør, som mange andre unge i 1970'ernes USA. Hun kaster sig ud i en hed affære med den engelske musiker Jasper. Da hans bror dør, bliver Jasper dog nødt til at vende tilbage til England. Som den nu ældste søn forventes han, at leve op til den adelige titel og drive familiens gods videre. Trixies hjerte er knust. Hendes mor, Grace, forstår hende bedre, end hun kan forestille sig. Grace var nemlig igennem nøjagtigt det samme, da hun voksede op som biavlerens datter ved et stort gods i 1930'ernes England. Uanset, hvor meget det piner både Grace og ægtemanden Freddie, bliver det også en anledning til at få fortidens hemmeligheder gravet frem.

Sød kærlighedsroman, som fortæller en slægtshistorie om ulykkelig kærlighed og store klasseskel omkring den engelske adel. Hyggelig underholdning uden de store dikkedarer.

Vil også vække lykke hos fans af Lucinda Riley. Sue Moorcrofts En sommer i Italien


kan bestemt også anbefalesVil også vække lykke hos fans af Lucinda Riley. Sue Moorcrofts En sommer i Italien kan bestemt også anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

2020-07-27


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2020

Lydbog (net)

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Ebog

2020