Gå til indholdBøger / faglitteratur / kogebøger

Boost din krop


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

163 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Genre og formkogebøger, opskrifter
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Opskrifter og madplaner, der tager udgangspunkt i Vægtkonsulenternes kostråd samt 5:2 principperne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. aug. 2016

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 5. aug. 2016

En række opskrifter og madplaner, der tager udgangspunkt i Vægtkonsulenternes kostråd samt 5:2 principperne. Til alle der ønsker at tabe sig eller give kroppen et energiboost.

Bogens indledning beskriver Vægtkonsulenternes principper og giver nogle enkle kostråd. Derefter følger energiskema med overblik over det ideelle indtag af kalorier, hvis man ønsker at tabe sig eller holde vægten. Der gives kostråd til både kvinder og mænd. Så følger bogens hoveddel, hvor de forskellige opskrifter præsenteres. Disse er samlet i tre afsnit efter kalorier, så de første opskrifter indeholder ca. 200 kalorier, de næste 300 kalorier og de sidste 500 kalorier. De fleste af opskrifterne er til en person. Hver opskrift får en dobbeltside; en side med tekst og en med illustration. Ved hver opskrift angives indhold af kalorier, fedt, protein, kulhydrat og kostfibre. Bagerst i bogen findes madplaner til to uger med faste og to almindelige uger, samt indkøbslister og register.

Fin illustrativ slankebog med et indbydende layout, der gør bogen let at bruge. Vægtkonsulenternes kostråd kombineres med 5:2 principperne.

Vægtkonsulenternes kvindekur5:2 detox & vægttab


har samme forfatter og minder en del om denne bog, selv om opbygningen er anderledes, og bogen primært retter sig mod kvinder. Af andre relevante slankebøger indenfor samme genre kan nævnes Vægtkonsulenternes 5:2 detox & vægttabVægtkonsulenternes kvindekur har samme forfatter og minder en del om denne bog, selv om opbygningen er anderledes, og bogen primært retter sig mod kvinder. Af andre relevante slankebøger indenfor samme genre kan nævnes Vægtkonsulenternes .Informationer og udgaver

2016

Bog

Elizabeth Nebelong

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave