Gå til indhold5:2 detox & vægttab


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

103 sider: ill. i farver

Udgivet

2014

Originaludgave

2014


Anmeldelser (1)


16. dec. 2014

En bog til alle der ønsker vægttab og/eller udrensning ved hjælp af en 2-ugers kvikstart detoxkur kombineret med 5:2 principperne. Der spises en restriktiv antiinflammatorisk kost, der kun anbefales at følge i 2 uger.

Vægtkonsulenterne har her lavet en kostplan hvor der fem dage om ugen spises antiinflammatorisk kost og de resterende to dage fastes der. Målet med kostplanen er at udrense kroppen og samtidig opleve et vægttab. At slippe af med fx allergi, kronisk træthed, hovedpine og andre lidelser som kan skyldes en betændelsestilstand i kroppen påvirket af kosten. I bogen er der først en gennemgang af kostreglerne og derefter følger en 2-ugers kvikstart kostplan. Der er også tomme kostskemaer som læseren selv kan udfylde. Der er 60 opskrifter på antiinflammatorisk mad som kan følges i forbindelse med den 2-ugers kvikstart plan og/eller efterfølgende. Bagerst er der en udførlig energiberegning af opskrifterne.

En udmærket og letforståelig opstilling af en kostplan til udrensning og vægttab, som kræver en dedikeret målgruppe, der har rygraden til at følge dette.

Vægtkonsulenterne har tidligere udgivet 5:2 kombikuren low carb


Retrokuren


hvor faste-princippet blev kombineret med et lavt indtag af kulhydrater. Retrokuren indeholder også et detox-program og heri er forløbet over 7 dageVægtkonsulenterne har tidligere udgivet 5:2 kombikuren low carb hvor faste-princippet blev kombineret med et lavt indtag af kulhydrater. indeholder også et detox-program og heri er forløbet over 7 dageVægtkonsulenterne har tidligere udgivet 5:2 kombikuren low carb hvor faste-princippet blev kombineret med et lavt indtag af kulhydrater. Retrokuren indeholder også et detox-program og heri er forløbet over 7 dage.

Lektørudtalelse

Af

Katja Larsen


Informationer og udgaver

Bog

2014