Gå til indholdWim Hof-metoden : aktiver dit potentiale og sæt dig ud over dine begrænsninger


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

225 sider: ill.

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Anmeldelser (2)


11. dec. 2020

Historien om Wim Hof, også kaldet "Ismanden" og hans metode, der er en kombination af mental-, kulde- og åndedrætstræning. Henvender sig til alle, der interesserer sig for krop og psyke og sund livsstil.

Wim Hof metoden består af tre grundlæggende elementer: Åndedrætsøvelser, kuldetræning og forpligtigelse - med det sidste menes, at man mentalt er indstillet på metoden. Det er sindets kraft, der er på færde her. Lærer man denne metode, kan man ifølge Wim Hof lære at modstå højdesyge, bestige bjerge kun i ført shorts og opholde sig længere tid i koldt vand. Mere jordnært lover metoden velvære, mindre stress, bedre søvn, stærkere lunger samt at kroppen bliver mere basisk og dermed bedre i stand til at bekæmpe lidelser som fx gigt, inflammation og sågar tømmermænd. Indeholder anvisninger på, hvordan man praktiserer metoden derhjemme. Læseren får også Wim Hofs personlige livshistorie i bidder undervejs. Wim Hof er indehaver af 26 verdensrekorder. Han driver en omfattende kursusvirksomhed fra sitet: wimhofmethod.com.

Virkelig spændende og overbevisende læsning, der giver læseren lyst til at hoppe i det kolde vand.

Der findes ikke noget helt som Wim Hof-metoden, men Stig Åvall Severinsen har skrevet en bog, der ligeledes har stor fokus på vejrtrækningens gavnlige effekter: Træk vejret


The way of the iceman


What doesn't kill us


. Derudover findes et par engelske udgivelser, hvor andre fortæller om deres erfaringer med Wim Hof Metoden: The way of the iceman og What doesn't kill usDer findes ikke noget helt som Wim Hof-metoden, men Stig Åvall Severinsen har skrevet en bog, der ligeledes har stor fokus på vejrtrækningens gavnlige effekter: Træk vejret. Derudover findes et par engelske udgivelser, hvor andre fortæller om deres erfaringer med Wim Hof Metoden: og What doesn't kill usDer findes ikke noget helt som Wim Hof-metoden, men Stig Åvall Severinsen har skrevet en bog, der ligeledes har stor fokus på vejrtrækningens gavnlige effekter: Træk vejret. Derudover findes et par engelske udgivelser, hvor andre fortæller om deres erfaringer med Wim Hof Metoden: The way of the iceman og Der findes ikke noget helt som Wim Hof-metoden, men Stig Åvall Severinsen har skrevet en bog, der ligeledes har stor fokus på vejrtrækningens gavnlige effekter: Træk vejret. Derudover findes et par engelske udgivelser, hvor andre fortæller om deres erfaringer med Wim Hof Metoden: The way of the iceman og What doesn't kill us.

Lektørudtalelse

Af

Pernille Poulsen

Nyt aspekt

Af

Jesper Ovesen

Årg. 53, nr. 2 (2021)


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021