Gå til indholdBøger / faglitteratur

Udeskole i teori og praksis


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

248 sider: ill.

Udgivet

2020

Målgruppe

til voksne

Undervisning

for læreruddannelse, for pædagoguddannelse, for lærere, for undervisere, for pædagoger


Beskrivelse


Teoretisk funderet og praktisk orienteret grundbog om udeskole for lærer- og pædagogstuderende samt grundskolens pædagogiske praktikere


Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. aug. 2020

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 11. aug. 2020

Teoretisk funderet og praktisk orienteret grundbog om udeskole for lærer- og pædagogstuderende samt grundskolens pædagogiske praktikere.

Bogen er bygget op over fire dele. Første del giver det teoretiske grundlag for at kunne lave udeskoleundervisning samt introducerer en didaktisk model til planlægning, gennemførelse og evaluering af udeskoleundervisning. Anden del giver eksempler på udeskole i fagene dansk, matematik, madkundskab, natur/teknologi og historie. Tredje del fokuserer på udeskole for elever med særlige vanskeligheder. Fjerde del inddrager andre aspekter af udeskoleundervisning som eksempelvis motivation, bevægelse og eksterne samarbejdspartnere.

Det er en velstruktureret bog, som både teoretisk og rent praktisk klæder sin læser godt på til at kunne lave gode udeskoleundervisningsforløb. Bogen har stor relevans for både grundskolens praktikere samt pædagogisk studerende.

Både i studiesammenhænge og blandt grundskolens praktikere vil det give god mening at læse denne bog sammen med titler som Udeskoledidaktik for lærere og pædagogerLæringens DNA


samt Læringens DNABåde i studiesammenhænge og blandt grundskolens praktikere vil det give god mening at læse denne bog sammen med titler som Udeskoledidaktik for lærere og pædagoger samt .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 5. aug. 2020

af

af

Bodil Christensen (f. 1957-10-08)

d. 5. aug. 2020


Dansk pædagogisk tidsskrift [online]

2020, nr. 2

af

af

Jacob Kornbeck

2020, nr. 2


Dansk pædagogisk tidsskrift [online]

2021, nr. 2

af

af

Bodil Christensen (f. 1957-10-08)

2021, nr. 2


MONA

2021, nr. 1

af

af

Trine Hyllested

2021, nr. 1Informationer og udgaver

2020

Bog

Dafolo, 1. udgave

2020

Ebog

Dafolo, 1. udgave