Bøger / faglitteratur

Dannelse i alle fag


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
246 sider: ill.
Udgivet
2019
Målgruppe
for lærere, for læreruddannelse, for pædagoger, for pædagoguddannelse, for skoleledere
Undervisning
til læreren

Beskrivelse


Inspirationsbog der giver et konkret indblik i de forskellige aspekter af dannelsesprocessen på tværs af grundskolens fag og skaber et fælles pædagogisk sprog for arbejdet med dannelse.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. nov. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 12. nov. 2019

Inspirationsbog for lærere og skoleledelser til grundskolens arbejde med dannelse på tværs af fagene. Bogen har relevans for alle grundskolens pædagogiske aktører og er oplagt på lærer- og pædagoguddannelsen.

Denne antologi er skrevet af bidragydere fra både folkeskolens forskellige fag og fra forskellige dele af skoleverdenen spændende fra skoleforskere og undervisere på læreruddannelsen til helt nyuddannede lærere. Sammen giver de et konkret indblik i de forskellige aspekter af dannelsesprocessen på tværs af grundskolens fag og skaber et fælles pædagogisk sprog for arbejdet med dannelse.

Det er en meget velstruktureret udgivelse, som kommer meget bredt rundt om dannelsesprocessen i grundskolen. Bogen klæder sine læsere godt på til både at kunne diskutere dannelse, men også til at kunne agere fagprofessionelt og være en aktiv del af dannelsesprocessen.

Dannelse har altid været en væsentlig faktor i grundskolen. Der findes derfor også en del udgivelser, som diskuterer emnet. Vil man læse mere, kan man vælge titler som FAQ om dannelseDannelseAlmen dannelse, Dannelse og Almen dannelse har altid været en væsentlig faktor i grundskolen. Der findes derfor også en del udgivelser, som diskuterer emnet. Vil man læse mere, kan man vælge titler som FAQ om dannelse, og Almen dannelseDannelse har altid været en væsentlig faktor i grundskolen. Der findes derfor også en del udgivelser, som diskuterer emnet. Vil man læse mere, kan man vælge titler som FAQ om dannelse, Dannelse og .