Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Terror Danmark


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

221 sider

Udgivet

2013

Ophav
Genre og formroman, spænding
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2014


Beskrivelse


En bombe sprænges på Nørreport Station med mange dræbte til følge. Journalisten Jonas Hald genkender en af bombemændene, og det bringer ham og hans nære kolleger meget tæt på terrororganisationen Allahs Hellige Krigere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. okt. 2014

af

af

Per Månson

d. 7. okt. 2014

En bombe sprænges på Nørreport Station med mange dræbte til følge. Jonas Hald genkender en af bombemændene, og det bringer ham meget tæt på terrororganisationen Allahs Hellige Krigere. For thrillerlæsere.

En islamisk terrorcelle slår til i København. Journalisterne Jonas Hald og Maiken Bundgaard og deres fotografkollega Brian Bentzen kommer tæt på bagmændene og bringer derfor også sig selv i fare. Jonas og Brian tager til Mellemøsten for at undersøge træningslejre for terrorister, og forsøger at afsløre bagmændene inden alle planlagte aktioner finder sted. Forfatteren er tandlæge, årgang 1956, og har tidligere udgivet Tempelriddernes forsvundne relikvie.

Fagligt er bogen velfunderet og bygger på forfatterens store interesse for religionshistorie. Sproget er sine steder lidt bedaget: Jeg kender ingen yngre mennesker, der siger saftsuseme, men det gøres der rigtig meget i denne roman. Handlingen er spændende nok, men personerne er lidt klicheagtige med den kloge Jonas, der nedlægger alle kvinder, og den naive Brian.

Nærmeste pårørendeer en af flere romaner, der har terroraspektet med. I forhold til den henvender bogen sig nok mere til et mandligt publikum.Informationer og udgaver

2013

Bog

Lars Forring (f. 1956)

bogForm, 1. udgave

2020

E-bog

Lars Forring (f. 1956)

bogForm