Gå til indholdBundfald : spændingsroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

494 sider

Udgivet

2017

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Malene er en mønsterbryder og har arbejdet sig væk fra en barndom fyldt med svigt. I sin fritid bruger Malene sine evner og sin position på at hjælpe De Brændte Børns Familie, der opsøger pædofile gerningsmænd. Men hvem bestemmer, hvilken straf de har fortjent?


Anmeldelser (5)


4. apr. 2016

Malene og Ronny er søskende, men deres liv er vidt forskellige. Malene har gjort karriere, mens Ronny kæmper med misbrug og kriminalitet på samfundets bund. Men er de nu også så forskellige? For læsere med hang til spænding, og som kan klare barske skæbner.

Gruppen "De Brændte Børns Familie" har alle selv haft omsorgssvigt tæt inde på livet. Nu arbejder de sammen for at finde pædofile gerningsmænd og sørge for, at de bliver stillet til ansvar for deres overgreb. Gruppens nyeste medlem er Malene, som har en stor karriere indenfor erhvervslivet, men som havde en svær start på livet. Nu sætter hun sine evner og forbindelser ind på at optrevle en pædofiliring med internationale tråde sammen med resten af gruppen. Malenes bror, Ronny, er ikke så heldig, at han er sluppet væk fra Nakskov og et liv nær bunden af samfundet. Han lever et liv som smugler med hang til helt unge piger - et liv, der ender under mystiske omstændigheder med piller, aids og vold. Bogen er skrevet af ægteparret Mikael Lindholm og Lisbeth Zornig, der har skrevet bogen med udgangspunkt i Lisbeths brors død.

En spændingsroman med meget på hjerte, og som ikke er bange for at beskrive de barske realiteter og konsekvenser, som omsorgssvigt har. Måske vil den lidt for meget, men det gør ikke bogen mindre læseværdig.

Pædofili og selvtægt er ikke et ukendt emne for danske spændingsromaner/krimier med fx Lotte Hammers Svinehunde


Pædofili og selvtægt er ikke et ukendt emne for danske spændingsromaner/krimier med fx Lotte Hammers Svinehunde.

Lektørudtalelse

Af

Rikke Bruun

Litteratursiden.dk [online]

Af

Hanne Guldhammer Møller

2016-05-30

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 5. maj. 2016

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 15. apr. 2016

Berlingske tidende

Af

Merete Reinholdt

d. 13. maj. 2016


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Lydbog (net)

2016

Bog

2017

Bog

2016

Bog

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016