Gå til indholdSejrherrerne


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

424 sider

Udgivet

2016

Originaludgave

2015


Beskrivelse


Den yngste søn i Hauteville-familien drager til Italien, hvor han vil hjælpe sine brødre med at fuldføre erobringen af Syditalien


Anmeldelser (2)


5. aug. 2015

Roger - den yngste af Hauteville-brødrene - tager til Italien for at bevise sit værd som kriger. Til læsere af de 2 første bind i serien "Sagaen om familien Hauteville", og til andre - mest mænd - som gerne læser historiske romaner, der foregår i middelalderen.

Jack Ludlow er nu nået til vejs ende i sin trilogi om familien Hauteville, og deres kamp for at blive en af de mest ansete og magtfulde krigerfamilier i den kristne del af det italienske rige. Turen er nu kommet til den yngste søn, Roger, som drager til Syditalien, hvor han er med til at kæmpe mod det byzantiske rige og genindføre den kristne tro. Men han møder megen modstand og forræderi, og kun takket være sammenholdet i familien, lykkes deres kamp og familien ender som de virkelige sejrherrer.

Jeg er ikke i tvivl om at Jack Ludlow har en stor viden om de militære og politiske forhold i Italien i det 11. århundrede, og han formår også at beskrive de blodige slag meget levende, og alle de forskellige interesser, der driver personerne. Men jeg havde samtidig lidt svært ved at holde rede på de forskellige personer. Det er så absolut en forudsætning at have læse de to først bind, Normannerne


Krigerne


og KrigerneJeg er ikke i tvivl om at Jack Ludlow har en stor viden om de militære og politiske forhold i Italien i det 11. århundrede, og han formår også at beskrive de blodige slag meget levende, og alle de forskellige interesser, der driver personerne. Men jeg havde samtidig lidt svært ved at holde rede på de forskellige personer. Det er så absolut en forudsætning at have læse de to først bind, Normannerne og Jeg er ikke i tvivl om at Jack Ludlow har en stor viden om de militære og politiske forhold i Italien i det 11. århundrede, og han formår også at beskrive de blodige slag meget levende, og alle de forskellige interesser, der driver personerne. Men jeg havde samtidig lidt svært ved at holde rede på de forskellige personer. Det er så absolut en forudsætning at have læse de to først bind, Normannerne og Krigerne.

Læsere til denne serie kan findes blandt dem, der har læst Bernhard Cornwell og Jan Guillous serie om Arn.

Lektørudtalelse

Af

Anne Grete Jacobsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Jette S.F. Holst

2015-09-17


Informationer og udgaver

Bog

2016

Bog

2015

Lydbog (net)

2016

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2015

Lydbog (cd)

2015

Ebog

2015