Bøger / faglitteratur

Rejsen til Gud


Beskrivelse


Med udgangspunkt i egen livshistorie fortæller Bentzon-Ehlers om de personlige udfordringer og krisepunkter, han selv har oplevet på vejen mod et mere åndelig liv. Han inddrager en lang række kilder, bl.a. Martinus, Kierkegaard, Gandhi, Freud, Jung, Buddha, Jomfru Maria, Steiner og Osho.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. apr. 2018

af

af

Peter Holm Rasmussen

d. 10. apr. 2018

En inspirationsbog for dig der søger vejen til dit guddommelige ophav og søger den himmelske vej mod ro og oplysthed. Forfatteren belyser med eksempler fra egne livserfaringer. For den spirituelt og livsfilosofisk interesserede.

Med udgangspunkt i egen livshistorie fortæller Thomas Bentzon-Ehlers om de personlige udfordringer og krisepunkter, han selv har oplevet på vejen mod et mere åndelig liv. Han fortæller om at være lydhør over for de himmelske tegn verden er fuld af, når lysten til at komme nærmere sig selv og det guddommelige indtræder. Bentzon-Ehlers har en holistisk tilgang til forståelsen af sin omverden og inddrager en lang række kilder og personlige vejledere, bl.a. kristne mystikere, Martinus, Kierkegaard, Gandhi, Freud, Jung, Buddha, Jomfru Maria, Steiner og Osho. Han har tidligere udgivet Den guddommelige vision.

"Nu er jeg jo ikke den eneste, der har betrådt den himmelske vej. Store sjæle før mig, helgener, mystikere og Jesus har lagt nogle tydelige pejlemærker" skriver forfatteren, og man kan blive helt forpustet over alle de profetiske forsyn og den tætte relation til det guddommelige, som anekdoterne fra Bentzon-Ehlers liv er fyldt med. Men bogens tone er positiv og opløftende og, tror jeg, vil være en inspiration for mange.

Den holistiske tilgang kan man også finde i fx Det nye selvhelbredende menneskeKend din sjælSpørg sjælen til råds, Kend din sjæl og Spørg sjælen til rådsDen holistiske tilgang kan man også finde i fx Det nye selvhelbredende menneske, og Spørg sjælen til rådsDen holistiske tilgang kan man også finde i fx Det nye selvhelbredende menneske, Kend din sjæl og .