Bøger / faglitteratur

Det nye selvhelbredende menneske


Beskrivelse


Fokus på, hvordan man kan styrke selvhelbredende kræfter ved at blive bevidst om livsstil og kostvaner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. nov. 2015

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 9. nov. 2015

Sæt fokus på, hvordan du kan styrke dine selvhelbredende kræfter ved at blive bevidst om din livsstil og dine kostvaner. For interesserede i selvhelbredelse og sundhed.

Omdrejningspunktet i bogen er selvhelbredelse og forfatteren tror på, at vi kan helbrede os selv og holde os raske. Fokus er ikke blot på vores fysiske velvære, men også på det psykiske. Forfatteren omkring bl.a. motion, vejrtrækning, hormoner, følelser og tanker. Bogen kan læses i sin helhed eller bruges som opslagsværk. Hvert kapitel indledes med en kort introduktion til emnet og indeholder desuden faktabokse. Forfatteren introducerer også sin nye Happy Heart-terapi, en ny metode til at læges indefra og ud.

En interessant og brugbar bog inden for emnet selvhelbredelse. Bogen er delt op i overskuelige kapitler og man behøver ikke at læse den fra start til slut for at få nyttig viden.

Dette er en ny og opdateret udgave af forfatterens bog Det selvhelbredende menneskeHelbred dig selvFind din indre kraftNøgler til spontan helbredelseDet selvhelbredende menneske fra 2003. Denne bog indeholder ny viden om emnet sundhed og selvhelbredelse og sammenfatter samtidig forfatterens 12 helsebøger i denne ene udgivelse. Der er, inden for de sidste par år, udkommet en del bøger om emnet selvhelbredelse bl.a. Helbred dig selv, Find din indre kraft og Nøgler til spontan helbredelse Dette er en ny og opdateret udgave af forfatterens bog Det selvhelbredende menneske fra 2003. Denne bog indeholder ny viden om emnet sundhed og selvhelbredelse og sammenfatter samtidig forfatterens 12 helsebøger i denne ene udgivelse. Der er, inden for de sidste par år, udkommet en del bøger om emnet selvhelbredelse bl.a. , Find din indre kraft og Nøgler til spontan helbredelse Det selvhelbredende menneskeDette er en ny og opdateret udgave af forfatterens bog Det selvhelbredende menneske fra 2003. Denne bog indeholder ny viden om emnet sundhed og selvhelbredelse og sammenfatter samtidig forfatterens 12 helsebøger i denne ene udgivelse. Der er, inden for de sidste par år, udkommet en del bøger om emnet selvhelbredelse bl.a. Helbred dig selv, og Nøgler til spontan helbredelse Det selvhelbredende menneskeDette er en ny og opdateret udgave af forfatterens bog Det selvhelbredende menneske fra 2003. Denne bog indeholder ny viden om emnet sundhed og selvhelbredelse og sammenfatter samtidig forfatterens 12 helsebøger i denne ene udgivelse. Der er, inden for de sidste par år, udkommet en del bøger om emnet selvhelbredelse bl.a. Helbred dig selv, Find din indre kraft og Det selvhelbredende menneskeDette er en ny og opdateret udgave af forfatterens bog fra 2003. Denne bog indeholder ny viden om emnet sundhed og selvhelbredelse og sammenfatter samtidig forfatterens 12 helsebøger i denne ene udgivelse. Der er, inden for de sidste par år, udkommet en del bøger om emnet selvhelbredelse bl.a. Helbred dig selv, Find din indre kraft og Nøgler til spontan helbredelse .