Bøger / faglitteratur

Størst af alt er kærligheden : forbind dig med universets kraft


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
210 sider
Udgivet
2017
Ophav

Beskrivelse


Om nødvendigheden af at lukke kærligheden ind for at opleve universets ubegrænsede kreative kraft og skabe sig et bedre liv. Med forfatterens beretninger om sine personlige oplevelser og anekdoter fra virkeligheden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. jan. 2018

af

af

Louise Hede

d. 22. jan. 2018

"Når vi bruger kærlighedens kraft, bliver vi bevidste om vores plads her i verden og i det omgivende kosmos.". Sådan lyder en af pointerne i James Van Praaghs bog om nødvendigheden af at lukke kærligheden ind. For spirituelle læsere af selvhjælpsbøger.

James Van Praagh er medium, forfatter og tv-personlighed, og beskriver i denne bog hvordan sjælen inkarneres igen og igen, for at vi kan lære mest muligt. Men sjælen bliver begrænset af den menneskelige krop, og derfor skal vi åbne op for kærlighedens kraft. Som Van Praagh forklarer: "Når vi får adgang til kærlighedens energi, åbner vi os for mulighederne i alt det, der er. Dermed oplever vi universets ubegrænsede kreative kraft.". Bogen er inddelt i tre dele: først hvordan man kan elske sig selv og dele kærligheden med andre, dernæst hvordan man kan bruge kraften i kærligheden til at træffe beslutninger, og slutteligt hvordan man kan opløfte sit sind og fremkalde en atmosfære af kærlighed, lys og glæde. Van Praagh inddrager personlige oplevelser og anekdoter til at underbygge sine pointer.

Skeptikere vil ikke blive overbevist af Van Praaghs anekdoter om hinsides sjæle, men for målgruppen er bogen motiverende, oplysende og interessant læsning.

Universet er med dig omhandler også om kærlighedens energi og at man skal have tillid til universet. Den indeholder ligeledes personlige beretninger til at underbygge dette synspunkt.