Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Prinsesse Puttenutte


Beskrivelse


3 sjove historier om Prinsesse Puttenutte, som ikke er en rigtig prinsesse, men en sjov og fræk lille pige med uglet hår. Hendes hund Pølse kan trylle og de laver masser af narrestreger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. apr. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 6. apr. 2017

3 sjove fortællinger om den egenrådige Prinsesse Puttenutte og hendes tryllehund Pølse. Frække og selvstændige piger mellem 5 og 8 år vil elske at høre disse historier læst højt af en voksen, som også vil blive godt underholdt undervejs.

Prinsesse Puttenutte er ikke en rigtig prinsesse, men en sjov og fræk lille pige med uglet hår, som har bestemt sig for at være prinsesse. Hendes hund Pølse kan trylle. Den skal bare dreje rundt om sig selv og så lave en magisk pølse. Dét gør den gerne, når Puttenutte beder den om det. Prinsesse Puttenutte synes, at de fornuftige voksne er ret irriterende og tryller dem ad Hekkenfeldt til. Men måske er det alligevel ikke så sjovt, at undvære sine forældre? Puttenutte mangler en veninde. Der bor kun en dum dreng, der hedder Snot-Emil i hendes kvarter. Men så drager Pølse og Puttenutte ud på eventyr og finder Prinsesse Pjuske, som er rigtig god at lege med. I den 3. historie er der flyttet nogen ind i Puttenuttes mors mave for at bo mellem tarme og andet ulækkert. Puttenutte synes overhovedet ikke, at det er sjovt at skulle have en lillebror eller lillesøster.

Skøn og sjov højtlæsningsbog med fabulerende og fantasifulde illustrationer på alle opslag.

Der findes heldigvis efterhånden flere sjove bøger, hvor hovedpersonen er en pige. Fx kan Trisse og det lange hårVillads fra Valby af Annie Bahnson anbefales. For drengene er Anne Sofie Hammers Villads fra Valby et hitDer findes heldigvis efterhånden flere sjove bøger, hvor hovedpersonen er en pige. Fx kan Trisse og det lange hår af Annie Bahnson anbefales. For drengene er Anne Sofie Hammers et hit.