Gå til indholdMæt & let - version LCHF : vejen til vægttab på den fede måde


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

92 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Originaludgave

2015


Beskrivelse


80 opskrifter indenfor slankeprogrammet LCHF. Opskrifterne er inddelt i morgenmad, frokost, middag, salater, snacks og desserter. Ved hver opskrift er angivet samlet antal kcal og fordelingen af fedt, protein og kulhydrat


Anmeldelser (1)


12. aug. 2015

Slankekogebog indenfor LCHF-filosofien med fokus på flere proteiner, færre kalorier og mere fedt i kosten. Bogen henvender sig til alle, der ønsker at tabe sig på den fede måde.

Bogen følger principperne fra LCHF-filosofien (low carb, high fat) om flere proteiner, færre kalorier og mere fedt i kosten. De 80 opskrifter er inddelt i morgenmad, frokost, middag, salater, snacks og desserter. Ved hver opskrift er angivet samlet antal kcal og fordelingen af fedt, protein og kulhydrat. Dertil en hurtig introduktion til LCHF og eksempel på en menuplan. Opskrifterne ledsages af billeder og indeholder almindelige ingredienser. Bogen er en del af serien "Mæt og Let", hvor seneste bog er Mæt & let - version 5:2


Slank nu!


. Lene Hansson er kendt for en lang række slankekogebøger, hvoraf hendes seneste slankekogebog er Slank nu!Bogen følger principperne fra LCHF-filosofien (low carb, high fat) om flere proteiner, færre kalorier og mere fedt i kosten. De 80 opskrifter er inddelt i morgenmad, frokost, middag, salater, snacks og desserter. Ved hver opskrift er angivet samlet antal kcal og fordelingen af fedt, protein og kulhydrat. Dertil en hurtig introduktion til LCHF og eksempel på en menuplan. Opskrifterne ledsages af billeder og indeholder almindelige ingredienser. Bogen er en del af serien "Mæt og Let", hvor seneste bog er Mæt & let - version 5:2. Lene Hansson er kendt for en lang række slankekogebøger, hvoraf hendes seneste slankekogebog er Bogen følger principperne fra LCHF-filosofien (low carb, high fat) om flere proteiner, færre kalorier og mere fedt i kosten. De 80 opskrifter er inddelt i morgenmad, frokost, middag, salater, snacks og desserter. Ved hver opskrift er angivet samlet antal kcal og fordelingen af fedt, protein og kulhydrat. Dertil en hurtig introduktion til LCHF og eksempel på en menuplan. Opskrifterne ledsages af billeder og indeholder almindelige ingredienser. Bogen er en del af serien "Mæt og Let", hvor seneste bog er Mæt & let - version 5:2. Lene Hansson er kendt for en lang række slankekogebøger, hvoraf hendes seneste slankekogebog er Slank nu!.

Udmærket kogebog med lette, indbydende opskrifter, som for nybegynderen kan være en hurtig indgang til LCHF-principperne og for den erfarne kan give inspiration til nye opskrifter.

Der er kommet en del bøger om LCHF de senere år. LCHF året rundt


LCHF - smuk, stærk og sund på højfedtkost


giver en mere grundig og personlig indføring i LCHF-principperne ligesom LCHF - smuk, stærk og sund på højfedtkost tillige kombinerer LCHF-principperne med motion. Bogen er i samme stil og layout som de øvrige bøger i serien "Mæt & let"Der er kommet en del bøger om LCHF de senere år. LCHF året rundt giver en mere grundig og personlig indføring i LCHF-principperne ligesom tillige kombinerer LCHF-principperne med motion. Bogen er i samme stil og layout som de øvrige bøger i serien "Mæt & let"Der er kommet en del bøger om LCHF de senere år. LCHF året rundt giver en mere grundig og personlig indføring i LCHF-principperne ligesom LCHF - smuk, stærk og sund på højfedtkost tillige kombinerer LCHF-principperne med motion. Bogen er i samme stil og layout som de øvrige bøger i serien "Mæt & let".

Lektørudtalelse

Af

Line Hoffgaard


Informationer og udgaver

Bog

2015