Gå til indholdJeg er desværre død og kan ikke komme i skole i dag


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

315 sider

Udgivet

2015

genre/form

romanOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Olivia er 17 og helt fyldt op af kærestesorg. John har forladt hende og efterladt hende i et følelsesmæssigt kaos. For hvem er Olivia uden en kæreste, og hvad gør man, når man i virkeligheden ikke holder af den man var, men har så svært ved at finde ud af hvem man så skal være?


Anmeldelser (1)


16. jan. 2015

Olivia er blevet droppet, kasseret og skubbet ud af kurs. For hvem er Olivia uden den perfekte kæreste, hvem er hun rigtigt? Hvad gør man, når man i virkeligheden ikke holder særlig meget af den man var, men har svært ved at finde ud af hvem man så skal være? Fin ungdomsbog for alle fra 14 år.

Olivia er 17 og helt fyldt op af kærestesorg. John har forladt hende og efterladt hende i et følelsesmæssigt kaos. Veninderne vil enten have at hun skal score ham igen, eller finde en ny. Vennerne siger hun bare skal være sig selv og egentlig er hun også lidt interesseret i Bonde-Kalle... og Danijel... og ham med de søde øjne. Olivia har svært ved at få brikkerne til at passe sammen, men er man egentlig en klam bitch, hvis man i virkeligheden har lidt lyst til at snave med dem allesammen? Og så er der det med hendes far og hans virkeligt svingende humør.

Bittersød fortælling om selvværd og kæresteproblemer og lidt om kønsroller og en del om sex. Et sjovt og sarkastisk men også sart og sårbart portræt af en ung forvirret teenagepige, der bare vil finde eller genfinde sig selv.

En dag skinner solen også på en hunds røv


Antiloper


af Sanne Munk Jensen, har samme sorte tone og emne. Antiloper af Ester Roxberg beskriver også teenagelivet i en lille svensk byEn dag skinner solen også på en hunds røv af Sanne Munk Jensen, har samme sorte tone og emne. af Ester Roxberg beskriver også teenagelivet i en lille svensk byEn dag skinner solen også på en hunds røv af Sanne Munk Jensen, har samme sorte tone og emne. Antiloper af Ester Roxberg beskriver også teenagelivet i en lille svensk by.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen


Informationer og udgaver

Bog

2015