Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Øjebliksbilleder : ungdomsroman


Beskrivelse


Ingrid og Johanne forsøger begge to at navigere i gymnasielivet, men det er svært og hårdt, især når man ikke føler man er god nok!

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. juli 2018

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 6. juli 2018

Ingrid og Johanne forsøger begge to at navigere i gymnasielivet, men det er svært og hårdt, især når man ikke føler man er god nok! Roman for unge fra 15 år.

Johanne er Ingrids tidligere bedste veninder. De var veninder indtil Ingrid valgte de populære piger. Nu er Ingrid blevet kærester med Johannes eks og Johannes bolleven bliver også vild med Ingrid. Johanne føler sig udenfor og utilstrækkelig. Ingrid kæmper om en plads blandt de populære piger, men må gang på gang se sig selv holdt udenfor. Hun forsøger at redde forholdet til kæresten, som er hende utro med Johanne. Hun kæmper med de samme følelser som Johanne. Da de to piger endelig får reddet trådene ud, opdager de, at det faktisk er meget bedre hvis de to holder sammen.

En fremragende bog om hvor hårdt livet i gymnasiet kan være, når alle går op i 12-taller, smukke billeder på Instagram og at være populær. Den viser bagsiden af altid at ville vise det perfekte frem. Enhver ung burde læse denne bog, for den viser at man ikke er alene med sin usikkerhed, men at det går meget bedre hvis man står ved hvem man er. Ligeså vigtigt Sarah Engells Valget var i debatten om flygtninge, er denne vigtig i forbindelse med at finde sin egen stemme og turde stole på at man er god nok.

Forfatterens tidligere bog SindstequilaLike me handler også om livet i gymnasiet. Like me handler også om bagsiden ved sociale medierForfatterens tidligere bog Sindstequila handler også om livet i gymnasiet. handler også om bagsiden ved sociale medier.


Politiken

d. 12. aug. 2018

af

af

Steffen Larsen (f. 1943)

d. 12. aug. 2018