Gå til indholdHovedet i himlen og fødderne på jorden


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

198 sider: tavler i farver

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Melvin Kakoozas mor Carolyne Kaddu Rasmussen beskriver i denne bog sin opvækst i Kenya, og hvordan hun kom til Danmark med små børn og måtte starte helt forfra. For læsere af biografier om kendte tv-personligheder


Anmeldelser (2)


16. sep. 2022

Melvin Kakoozas mor Carolyne Kaddu Rasmussen beskriver i denne bog sin opvækst i Kenya, og hvordan hun kom til Danmark med små børn og måtte starte helt forfra. For læsere af biografier om kendte tv-personligheder.

Bogen fortæller kronologisk om Carolynes barndom og opvækst i henholdsvis Uganda og Kenya. Hendes forældre var begge ambitiøse folk, og hun boede derfor en del af sin barndom hos sin mormor, så forældrene kunne fokusere på deres studier. Hun blev selv mor i en ung alder og da hun som 20-årig må se sin mand flygte ud af landet pga. politiske uoverensstemmelser med styret, må hun gøre op med sig selv om hun skal blive eller følge efter ham. Et år senere sætter hun sig ombord på en flyver mod Danmark med to små børn og en enkelt kuffert. Herfra begynder en kamp for at lære det danske sprog og den danske kultur at kende. Ægteskabet holder ikke længe, men via kirken møder hun Jan som hun bliver gift med. Hun tager flere uddannelser og ender tilfældigt i sin søns tv-show "Helt sort". Bogen indeholder fotos.

En let læst biografi om en powerkvinde, som kommer til Danmark uden at kunne et ord dansk. Men med fightervilje og en skarp hjerne får hun flere uddannelser og i 2011 bliver hun cand.cur.

Rosa uden filter


Glansbilledet, der blev krøllet


og Glansbilledet, der blev krøllet er også blevet kendte personer i Danmark via fjernsynsoptrædenRosa uden filter og er også blevet kendte personer i Danmark via fjernsynsoptrædenRosa uden filter og Glansbilledet, der blev krøllet er også blevet kendte personer i Danmark via fjernsynsoptræden.

Lektørudtalelse

Af

Kirstine Louise Grøngaard

Litteratursiden.dk [online]

Af

Jette S. F. Holst

2022-09-12


Informationer og udgaver

Bog

2022

Bog stor skrift

2022

Ebog

2022