Gå til indholdGlansbilledet, der blev krøllet : sår, år og ar på fænomenet Stephanie Star


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

149 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

genre/form

erindringerOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Samtalebog om Stephanies Stars (f. 1967) deltagelse i diverse tv-programserier, fx "Singleliv" og "Plastikdronningen siger farvel", samt om livsglæde, værdier og forvandling, seksualitet, fremtiden, personlighed og energi


Anmeldelser (1)


28. aug. 2019

En interviewbog, hvor Stephanie Star fortæller om sit nuværende liv til Thomas Wivel. Bogen henvender sig primært til læsere, som kender Stephanie fra medierne.

Efter en kort indledning, hvor forfatteren forklarer bogens idé følger hoveddelen, der er inddelt i fem tematiske kapitler. Det første kapitel handler især om Stephanies deltagelse i diverse programserier, fx "Singleliv" og "Plastikdronningen siger farvel", mens de efterfølgende sætter fokus på livsglæde, værdier og forvandling, seksualitet, fremtiden, personlighed og energi. Bogen er bygget op som en interviewbog, hvor Thomas Wivel stiller spørgsmål, der fremhæves med sort og Stephanies svar gengives uredigeret. Indimellem findes afsnit, hvor forfatteren kommer til orde med sine egne iagttagelser og kommentarer. Illustreret.

Bogens tone er holdt i en ligefrem og meget snakkende stil, der henvender sig direkte til læseren. Der springes konstant i emner og tid, hvilket bidrager til et lidt flyvsk og overfladisk billede af hovedpersonen. Da der primært er fokus på Stephanies selvforståelse, kommer bogen til at fremstå ret privat.

For to år siden udkom Con amore


Linse - jeg gør, hvad jeg vil


, der er en erindringsbog af Stephanie Star, som er udgivet, før hun gennemgår den forvandling, der vises i serien "Plastikdronningen siger farvel" på DR3. Af andre kendisser der beretter om deres liv, kan nævnes Linse - jeg gør, hvad jeg vilFor to år siden udkom Con amore, der er en erindringsbog af Stephanie Star, som er udgivet, før hun gennemgår den forvandling, der vises i serien "Plastikdronningen siger farvel" på DR3. Af andre kendisser der beretter om deres liv, kan nævnes For to år siden udkom Con amore, der er en erindringsbog af Stephanie Star, som er udgivet, før hun gennemgår den forvandling, der vises i serien "Plastikdronningen siger farvel" på DR3. Af andre kendisser der beretter om deres liv, kan nævnes Linse - jeg gør, hvad jeg vil.

Lektørudtalelse

Af

Dorte Tissot Hansen


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Ebog

2019