Gå til indholdRosa uden filter : Rosa Kildahls liv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

164 sider, tavler (nogle i farver)

Udgivet

2020

genre/form

erindringerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


af Camilla Lindemann.

Samtalebog med Rosa Kildahl, kendt humørbombe fra "Den store bagedyst", om bl.a. sorg og kærlighed. Primært til læsere, som kender Rosa Kildahl og ønsker at vide mere


Anmeldelser (1)


15. okt. 2020

Samtalebog med Rosa Kildahl, kendt humørbombe fra "Den store bagedyst", om bl.a. sorg og kærlighed. Primært til læsere, som kender Rosa Kildahl og ønsker at vide mere.

Forfatter og journalist Camilla Lindemann skriver om Rosa Kildahl, som blev danmarkskendt i forbindelse med sin deltagelse i tv-programmet "Den store bagedyst" i 2017. Med overskrifter som "Barndommens store spørgsmål", "Den vigtige samtale og rejsen til Grønland", "En festabe forelsker sig", "Skal vi ruskes op?", "Bryllupskager vigtigere end makeup", "Kender du typen, der melder afbud til gudstjenester?", "En tv-star udvikler forretningen" m.fl. skriver Lindemann om Kildahls barndom, hvorfor Kildahl ser anderledes ud end sine søskende, sorgen over tabet af sin ægtemand, den nye kærlighed, rejsen fra at være ukendt til tv-kendis m.m. I bogen er private fotos og opskrifter på nogle af Kildahls mange kager. Bogens titel refererer til Kildahls private hjemmeside, hvor hun kan bookes.

Biografien er nærværende, velskrevet og henvender sig, med et uhøjtideligt og farverigt sprog, direkte til læseren. Forfatteren gengiver autentisk Rosa Kildahls bramfrihed og positive tilgang til livet, så man forstår, hvorfor Rosa Kildahl, den kække og farverige kvinde fra Glyngøre med de brede smil og de store tænder, fik så stor en plads i danskernes hjerter.

Af andre biografier om kendte fra fjernsynsprogrammer findes fx Glansbilledet, der blev krøllet


Linse - jeg gør, hvad jeg vil


Geggo


, Linse - jeg gør, hvad jeg vil og GeggoAf andre biografier om kendte fra fjernsynsprogrammer findes fx Glansbilledet, der blev krøllet, og GeggoAf andre biografier om kendte fra fjernsynsprogrammer findes fx Glansbilledet, der blev krøllet, Linse - jeg gør, hvad jeg vil og Af andre biografier om kendte fra fjernsynsprogrammer findes fx Glansbilledet, der blev krøllet, Linse - jeg gør, hvad jeg vil og Geggo.

Lektørudtalelse

Af

Hamide Kara


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020