Gå til indholdGå langt! : en guide til dig, der er vild med at vandre


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

215 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Gode råd inden vandreturen og inspiration til alt fra valg af udstyr, fysiske og mentale udfordringer og strategier til styrketræning og pakkeanvisninger. Med 24 ruteforslag opdelt i længder


Anmeldelser (1)


19. feb. 2020

Drømmer du også om at gå langt? Om at vandre alt fra hundrede til mange tusinde kilometer? Rejsebog for læsere der selv har lyst til at begive sig ud på et eventyr eller en vandretur.

En vandretur på mange hundrede kilometer kræver forberedelse, dedikation og både fysisk og mental træning. Denne vandreguide giver gode råd og inspiration til alt fra valg af udstyr, fysiske og mentale udfordringer og strategier til styrketræning og pakkeanvisninger. Forfatteren kommer ind på fordele og ulemper ved at rejse alene eller sammen med en partner, og endelig er der 24 ruteforslag opdelt i længder. Bogen indeholder ligeledes en samtale med filosof Peter Tudvad, der beskriver hvad vandring gør ved mennesker på et eksistentielt plan.

En meget grundig og inspirerende bog til vandreglade læsere, der med sine mange lavpraktiske eksempler er let at gå til. Forfatteren deler gavmildt ud af egne erfaringer, men overlader også ordet til forskellige fagfolk, og giver på den måde bogen en professionel tyngde.

Ønsker man at kaste sig ud i vandreturenes fornøjelser, er der inspiration at hente i Turen går til Europas smukkeste vandreruter


Wild


Jeg lever


. Wild skildrer en kriseramt kvindes ret impulsive vandring på en del af samme rute. Og forfatterens egen Jeg lever er ligeledes en rejsebog, der samtidig skildrer en stresset kvindes vej tilbage til sig selvØnsker man at kaste sig ud i vandreturenes fornøjelser, er der inspiration at hente i Turen går til Europas smukkeste vandreruter. skildrer en kriseramt kvindes ret impulsive vandring på en del af samme rute. Og forfatterens egen Jeg lever er ligeledes en rejsebog, der samtidig skildrer en stresset kvindes vej tilbage til sig selvØnsker man at kaste sig ud i vandreturenes fornøjelser, er der inspiration at hente i Turen går til Europas smukkeste vandreruter. Wild skildrer en kriseramt kvindes ret impulsive vandring på en del af samme rute. Og forfatterens egen er ligeledes en rejsebog, der samtidig skildrer en stresset kvindes vej tilbage til sig selvØnsker man at kaste sig ud i vandreturenes fornøjelser, er der inspiration at hente i Turen går til Europas smukkeste vandreruter. Wild skildrer en kriseramt kvindes ret impulsive vandring på en del af samme rute. Og forfatterens egen Jeg lever er ligeledes en rejsebog, der samtidig skildrer en stresset kvindes vej tilbage til sig selv.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (net)

2020