Gå til indholdJeg lever : 4.265 kilometers vandring gennem en livskrise


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

315 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Om hvordan forfatteren (f. 1973) på baggrund af en kriseramt tilværelse, både privat og arbejdsmæssigt, valgte at vandre over 4000 km fra Mexico til Canada for at finde ro og retning i livet


Anmeldelser (3)


11. feb. 2019

Hvad gør man, når man står ved en kritisk skillevej i livet? Forfatteren valgte at vandre fra Mexico til Canada, og i bogen deler hun sine mange oplevelser, gode råd og pakkeliste med læseren. Det kan være den almindelige rejsebogslæser eller folk med vandre- og eventyrlyst i blodet.

I 2017 stod forfatteren midt i et tankemylder over sin kriseramte tilværelse, privat som arbejdsmæssigt. Så opstod ideen om at gå en af verdens længste vandreruter, nemlig Pacific Crest Trail, 4.265 km fra Mexico til Canada. Alene og i følge med andre vandrere kæmpede hun sig gennem det barske landskab, der byder på ørkenhede, sne og is, floder og vilde dyr. For hvert skridt kom hun tættere på sig selv og sit mål om at finde ro og retning i livet. Bogen slutter med udførlig liste over det medbragte udstyr og gode råd til gennemførsel af en sådan tur. Med fotos.

Spændende rejsebog, der samtidig er en skildring af en stresset kvindes vej til sig selv. Den er levende og velskrevet, nærmest episk og ikke opremsende. Bogens fotos kommer ikke rigtigt til sin ret grundet det matte papir, og nogle sprogfejl støder øjet (fx "jeg" i stedet for "mig").

Wild


En tur i skoven


Vandring og friluftsliv


Aschehougs bog om trekking


skildrer en kriseramt kvindes ret impulsive vandring på en del af samme rute. Bill Bryson går en anden stor amerikansk vandrerute i En tur i skoven. Mere udførligt om turplanlægning i Vandring og friluftsliv og Aschehougs bog om trekkingWild skildrer en kriseramt kvindes ret impulsive vandring på en del af samme rute. Bill Bryson går en anden stor amerikansk vandrerute i . Mere udførligt om turplanlægning i Vandring og friluftsliv og Aschehougs bog om trekkingWild skildrer en kriseramt kvindes ret impulsive vandring på en del af samme rute. Bill Bryson går en anden stor amerikansk vandrerute i En tur i skoven. Mere udførligt om turplanlægning i og Aschehougs bog om trekkingWild skildrer en kriseramt kvindes ret impulsive vandring på en del af samme rute. Bill Bryson går en anden stor amerikansk vandrerute i En tur i skoven. Mere udførligt om turplanlægning i Vandring og friluftsliv og Wild skildrer en kriseramt kvindes ret impulsive vandring på en del af samme rute. Bill Bryson går en anden stor amerikansk vandrerute i En tur i skoven. Mere udførligt om turplanlægning i Vandring og friluftsliv og Aschehougs bog om trekking.

Lektørudtalelse

Af

Annemette Schønberg Johnsen

Berlingske tidende

Af

Jette Meier Hammerich

d. 23. feb. 2019

Kristeligt dagblad

Af

Lotte Kirkeby Hansen

d. 12. mar. 2019


Informationer og udgaver

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2019