Gå til indholdTuren går til Europas smukkeste vandreruter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Forslag til 39 af Europas smukkeste ruter, der beskrives med længde, varighed, sværhedsgrad, højdemeter, letteste transport til udgangspunktet, logi og forplejning undervejs mm. Med rutens karakter, samt oplevelser af natur, dyreliv og kulturelle seværdigheder


Anmeldelser (1)


17. okt. 2019

De mere rutinerede vandrere får her forslag til 39 af Europas smukkeste ruter.

Hver rute beskrives med den totale længde, de forskellige etapers længde, turens varighed, sværhedsgrad, højdemeter, letteste transport til udgangspunktet, bedste tidspunkt for vandring på ruten, logi og forplejning undervejs. Dernæst går man i dybden med rutens karakter, hvad man kan opleve undervejs af både natur, dyreliv og kulturelle seværdigheder. Bogen er illustreret med farvefotos fra ruterne. Stikordsregister. Et stort format i forhold til de øvrige "Turen går til" fra forlaget.

Flot og gennemarbejdet bog til inspiration for den mere rutinerede vandrer. Det er ikke en begynderbog. Selvom den indledes med et kort afsnit om udstyr, så er det en forudsætning, at man har vandret en del før. Det er ruterne og de smukke oplevelser, der er i fokus og kommer til sin ret gennem de flotte farvefotos af høj kvalitet og det klare og overskuelige layout. Også en rigtig god gavebog til den entusiatiske vandrer.

Vandring i Europa


Vandreture i hele verden


Vandreture i Norge


har også turforslag til nybegynderen og en del om udstyr, planlægning og sværhedsgrader. Vandreture i hele verden er for en del af de europæiske ruters vedkommende fuldstændig identisk med den aktuelle bog. Det kunne se ud som om, det er det samme tyske oplæg, der er fordansket. Den har dog færre europæiske ruter men nogle fra hele verden med. Der findes desuden bøger om vandreture i enkeltlande, fx : Vandreture i NorgeVandring i Europa har også turforslag til nybegynderen og en del om udstyr, planlægning og sværhedsgrader. er for en del af de europæiske ruters vedkommende fuldstændig identisk med den aktuelle bog. Det kunne se ud som om, det er det samme tyske oplæg, der er fordansket. Den har dog færre europæiske ruter men nogle fra hele verden med. Der findes desuden bøger om vandreture i enkeltlande, fx : Vandreture i NorgeVandring i Europa har også turforslag til nybegynderen og en del om udstyr, planlægning og sværhedsgrader. Vandreture i hele verden er for en del af de europæiske ruters vedkommende fuldstændig identisk med den aktuelle bog. Det kunne se ud som om, det er det samme tyske oplæg, der er fordansket. Den har dog færre europæiske ruter men nogle fra hele verden med. Der findes desuden bøger om vandreture i enkeltlande, fx : Vandring i Europa har også turforslag til nybegynderen og en del om udstyr, planlægning og sværhedsgrader. Vandreture i hele verden er for en del af de europæiske ruters vedkommende fuldstændig identisk med den aktuelle bog. Det kunne se ud som om, det er det samme tyske oplæg, der er fordansket. Den har dog færre europæiske ruter men nogle fra hele verden med. Der findes desuden bøger om vandreture i enkeltlande, fx : Vandreture i Norge.

Lektørudtalelse

Af

Jytte Bræmer


Informationer og udgaver

Bog

2019