Bøger / faglitteratur

Første stop Mars


Beskrivelse


Beskriver de udfordringer og problematikker der er forbundet med en Mars mission, men beskriver også løsningerne og udviklingen indenfor en kommende Mars rejse. Derudover får læseren 2 fremtidsvisioner, en for situationen i år 2035 og en for år 2050.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. okt. 2016

af

af

Lars Ovesen

d. 25. okt. 2016

Mars, den røde planet. Med en afstand der variere mellem 56 mio. km og 401 mio. km er det vores nærmeste naboplanet. Læs her om udfordringerne ved en Mars mission og læs om fremtidsscenarierne. For dig der vil med til Mars i litteratur og tanker.

"Første stop Mars" beskriver de udfordringer og problematikker der er forbundet med en Mars mission. Men bogen beskriver også løsningerne og udviklingen indenfor en kommende Mars rejse. Derudover får læseren også 2 fremtidsvisioner, en for situationen i år 2035 og en for år 2050. Teksten er løbende flankeret af en række faktabokse med bl.a. ordforklaringer. Udgivet i A4 hardback format.

Dette er den fjerde udgivelse i serien: "Videnskabens nye verden". Og heller ikke denne gang skuffer serien, der er spændende og velformuleret. Bogens 10 kapitler tager læseren med på en spændende rejse og belyser en kommende Mars mission fra mange forskellige aspekter som: Rumdragter, terraformning eller fremtidens superraketter. Teksten er velskrevet og de svære emner forklares så det er til at forstå. Billedmaterialet og tegningerne er ligeledes medvirkende til at skabe forståelse.

For yderligere litteratur om den røde planet og/eller vores solsystem se fx MarsVores kosmiske forbindelse der dog er fra 2005 eller Vores kosmiske forbindelseFor yderligere litteratur om den røde planet og/eller vores solsystem se fx Mars der dog er fra 2005 eller .