Bøger / faglitteratur

Ingeniørernes gigantiske projekter


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. sep. 2016

af

af

Lars Ovesen

d. 6. sep. 2016

Læs her om ingeniørernes største projekter og læs om de største gennembrud indenfor transport, infrastruktur, byggeri mv. For nysgerrig og dem med interesse inden for ingeniør relaterede fag.

Denne bog er en del af serien: "Videnskabens nye verden". I dette bind behandles ingeniørernes gigantiske projekter indenfor byggeri, luftfart, rumfart mv. Hvert emne har 8-10 sider og afsluttes med, hvad status er i dag, hvad man regner med at der sker i år 2035 og slutteligt hvordan det ser ud i år 2050.

En informativ og underholdende bog der tager fat på nogle spændende og innovative emner. På trods af emnernes sværhedsgrad er teksten letlæst og flydende. Derudover er der en række faktabokse både med fagudtryk men også med forklarende noter. Billedmaterialet og illustrationerne er meget omfattende og forholder sig forklarende til teksten. Dette gør læsningen mere flydende da emnerne nærmest beder om illustrationer.

For yderligere litteratur se tidligere udgivelser i serien fx Uendelig energiJagten på liv i rummet eller Jagten på liv i rummetFor yderligere litteratur se tidligere udgivelser i serien fx Uendelig energi eller .