Bøger / faglitteratur

Robotternes tidsalder


Beskrivelse


Beskriver robotter og robotteknologi fra mange forskellige vinkler som den ser ud i dag og hvad der er "hot" i robotverdenen. Derudover gives der et bud på udviklingen i henholdsvis år 2035 og 2050.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. dec. 2016

af

af

Lars Ovesen

d. 20. dec. 2016

Nogen ser dem som en trussel, andre som en gave. Robotter. Læs her om robotteknologi og bliv klogere på vores arbejdsomme venner. For nysgerrige læsere i alle aldre.

Bogens 108 sider og 12 kapitler beskriver robotter og robotteknologi fra mange forskellige vinkler. Læs om hvordan robotter assisterer på hospitaler, hvordan de tager rattet i fremtidens biler eller om hvordan robotter interagerer med astronauter i rummet. De enkelte kapitler beskriver robotteknologi som den ser ud i dag og hvad der er "hot" i robotverdenen. Derudover gives der et bud på udviklingen i henholdsvis år 2035 og 2050. Teksten suppleres løbende af faktabokse samt billedmateriale og grafiske illustrationer. Denne bog er nummer otte i serien "Videnskabens nye verden" og er udgivet i A4 hardbackkvalitet.

En spændende bog der beskriver robotteknologi på en lettilgængelig måde. Teksten tager udgangspunkt i "hverdagssituationer" og beskriver så robotter ud fra dette referencepunkt. Dette fungerer glimrende og giver læseren et indblik i en hverdag, der allerede eksisterer, som er fyldt med robotteknologi. Jeg er blevet glimrende underholdt i selskab med bogen og er da også blevet en smule klogere.

For yderligere robot-litteratur se: Robotterne iblandt osRobotterne kommer eller Robotterne kommerFor yderligere robot-litteratur se: Robotterne iblandt os eller .