Gå til indholdDansen om pigkuglen : digte fra det covidcæne


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

214 sider

Udgivet

2021

genre/form

digteOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Lige om lidt har vi glemt, hvordan coronakrisen føltes, men digtene i "Dansen om pigkuglen" hjælper os med at huske. Til lyriklæsere, men også til mennesker, der forsøger at forstå deres samtid


Anmeldelser (1)


11. maj. 2021

Lige om lidt har vi glemt, hvordan coronakrisen føltes, men digtene i "Dansen om pigkuglen" hjælper os med at huske. Til lyriklæsere, men også til mennesker, der forsøger at forstå deres samtid.

Har vi glemt, hvordan et knus føltes? Hvad det vil sige at feste? Kan vi stadig mærke kulden og frygten, når vi ser dagens tal og forsøger at forstå, hvor galt det er fat ude i verden? Claus Ankersen skriver om, hvordan det er at være menneske i en international sundhedskrise. Ikke alle digtene er med titel, og dette adresseres allerede på første side. I mellem digtene er der indsat "fakta-bokse" med de corona-råd, der har fulgt os gennem de sidste 1,5 år.

Det er gode og stærke digte. De er egnet til at læse højt, men også til at huske, hvordan det egentlig var. Det er en kronologisk digtsamling, der bliver et spejl på en tid, der var præget af både angst og håb.

Caspar Eric har også skrevet en samling corona-digte, Jeg vil ikke tilbage


I dag skal vi ikke dø


. I dag skal vi ikke dø af Louise Juhl Dalsgaard er også skrevet under coronakrisen med den som omdrejningspunktCaspar Eric har også skrevet en samling corona-digte, Jeg vil ikke tilbage. af Louise Juhl Dalsgaard er også skrevet under coronakrisen med den som omdrejningspunktCaspar Eric har også skrevet en samling corona-digte, Jeg vil ikke tilbage. I dag skal vi ikke dø af Louise Juhl Dalsgaard er også skrevet under coronakrisen med den som omdrejningspunkt.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Sejerøe


Informationer og udgaver

Bog

2021