Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

En uimodståelig udfordring


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

356 sider

Udgivet

2021

Ophav

Tessa Dare(forfatter)

Dorthe Klyvø(oversætter)
Genre og formroman, historiske romaner, kærlighedsromaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Hertug Chase Reynard nyder det frie liv som rig ungkarl, men som værge for to uopdragne små piger har han desperat brug for en guvernante. Alexandra må nødtvunget tage jobbet. Mon hun kan få sat skik på både hertug og børn? 1800-tals-romance for alle, der elsker en underholdende kærlighedsroman


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. maj. 2021

af

af

Maria Sjøblom

d. 14. maj. 2021

Hertug Chase Reynard nyder det frie liv som rig ungkarl, men som værge for to uopdragne små piger har han desperat brug for en guvernante. Alexandra må nødtvunget tage jobbet. Mon hun kan få sat skik på både hertug og børn? 1800-tals-romance for alle, der elsker en underholdende kærlighedsroman.

Alexandra Mountbatten lever af at stille urene for de rige og adelige. Men da hendes livsgrundlag pludselig forsvinder, har hun ikke andre muligheder end at tage jobbet som guvernante. Uden at have megen skolegang selv, prøver hun alligevel at nå ind til de uopdragne piger og på at sørge for, at hertugen, Chase, dæmper sit skørlevned. Det er ikke nogen nem kamp, og det er slet ikke, hvad hertugen ønsker. Alligevel kan han pludselig ikke tænke på andet end den nævenyttige kvinde, der efterhånden blander sig i alt.

Underholdende og sexet romance, som både giver plads til en selvstændig kvindelig hovedperson og en hjertevarm beskrivelse af børnenes følelse af svigt. Forsiden signalerer traditionel 1800-tals-romance, men her er også plads til både sex og svære følelser. 2. bind i serien "Lunefulde løfter", der starter med Et forførende tilbud. Bøgerne kan dog sagtens læses hver for sig.

Nyd også Lise Klaypas' lidt mere traditionelle serie "Wallflowers", hvor 1. bind hedder Sommernattens hemmeligheder.Informationer og udgaver

2021

Bog

Tessa Dare

Flamingo, 1. udgave

2021

Ebog

Tessa Dare

Flamingo, 1. e-bogsudgave

2021

Lydbog (net)

indlæser: Kristine Brendstrup

Gyldendal

2021

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Kristine Brendstrup

Flamingo