Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Byg din egen madpakke


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

30 tredelte sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Ophav

Liv Martine(forfatter)

Simone Thorup Eriksen(forfatter, illustrator)
Genre og formopskrifter, kogebøger

Beskrivelse


Mangler du inspiration, når der skal smøres madpakker? I denne bog præsenteres gamle og nye klassikere på 3-delte sider, så man kan bladre sig frem til en lang række forskellige kombinationer. Med opskrifter på fx rugbrød med forskelligt slags pålæg, wraps, müslibarer, frugtspyd m.m.


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. feb. 2020

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 24. feb. 2020

Denne inspirationsbog, hvor man kan bygge sin egen madpakke, henvender sig både til dem, der gerne vil have ny og lidt anderledes inspiration til deres madpakker, og til dem der godt kan lide bøgerne med "Byg din egen"-konceptet.

Bogen har en dobbeltsidet indholdsfortegnelse med 30 forskellige opskriftsvariationer på madpakker. Den indledes med grundopskrifter på forskelligt brød, mayonnaise og remoulade. Herefter er der blot at vælge og mixe sine madpakker. Bogens sider er delt i tre "lag", som vi kender det fra de tidligere "Byg din egen"-bøger. Den øverste del er det lidt lettere som fx ostehaps, grissini, frugtspyd osv. De to nederste lag har de mere mættende elementer i madpakken som brød, kød, grønt osv. Ingredienserne er alment kendte og kan købes i supermarkederne. Bogen har spiralryg med fast ryg udenom og er illustreret med tegninger.

Bogen er i samme stil, udseende og opbygning som de tidligere "Byg din egen"-bøger som fx Byg din egen lagkageByg din egen cupcake


og Byg din egen cupcake. Spiralryg er normalt ikke så biblioteksegnet, men her er der fast ryg udenom, og opdelingen i de tre lag er godt tænkt. Her er også en del anderledes inspiration som fx broccolivafler - eller hvad med indbagt burger?Bogen er i samme stil, udseende og opbygning som de tidligere "Byg din egen"-bøger som fx Byg din egen lagkage og . Spiralryg er normalt ikke så biblioteksegnet, men her er der fast ryg udenom, og opdelingen i de tre lag er godt tænkt. Her er også en del anderledes inspiration som fx broccolivafler - eller hvad med indbagt burger?.

Der er en del andre gode bøger med madpakkeforslag, fx Super snacksSunde madpakker


og Sunde madpakker. "Byg din egen"-bøgerne er mere i den sjove endeDer er en del andre gode bøger med madpakkeforslag, fx Super snacks og . "Byg din egen"-bøgerne er mere i den sjove ende.Informationer og udgaver

2020

Bog

Liv Martine

Kagetid, 1. udgave