Gå til indholdBøger / faglitteratur / kogebøger

Moderne madpakker


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

70 sider: ill. i farver

Udgivet

2012

Ophav

Morten Skærved(forfatter)

Peter M. Madsen(illustrator)
Genre og formkogebøger, opskrifter
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Anvisninger på, hvordan man kan variere frokosten og lave en helt ny slags madpakke


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. aug. 2012

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 24. aug. 2012

Moderne madpakker er en håndsrækning til alle de mennesker, der hver dag må nøjes med en hjemmesmurt madpakke til frokost. Fra nu af bliver det et fristende måltid, langt fra flade kedelige håndmadder. Flot iøjnefaldende forside.

Morten Skærved har udgivet 6 andre kogebøger. Denne er mindst lige så indbydende som de foregående og med mange flotte fotografier. Morten Skærveds kogebog er ikke blot en samling opskrifter, men en lang række anvisninger på, hvordan man kan variere frokosten og lave en helt ny slags madpakke. Hans mantra er, at intet skal mikses sammen før lige inden indtagelsen af maden. Det vil sige alle ingredienser pakkes for sig i små og store tætsluttende bokse. Det er sund kost med meget grønt og fuldkorn med brændstof til dagen. Mange såkaldte rysteretter, med grønt, bønner, kartofler, ris, perlekorn eller bulgur. Mange rodfrugter og mange "dressinger", fx. hummus, tapenader, forskellige former for mos og marinade. Også brød og bagværk. Egner sig til alle voksne, der gerne vil spise sundt og større børn, der selv kan magte at blande tingene sammen. Nemme opskrifter med let tilgængelige ingredienser.

Den lille grønne for madpakkespisere, 2012 af Kirsten Skaarup har også fokus på andet en rugbrødsmadder til madpakken, men den er udelukkende vegetarisk.

En dejlig bog med ny inspiration til frokosten.


Politiken

d. 19. aug. 2012

af

af

Kjeld Koplev

d. 19. aug. 2012Informationer og udgaver

2012

Bog

Illustrator: Peter M. Madsen

Rosenkilde & Bahnhof, 1. udgave

2013

Ebog

Illustrator: Peter M. Madsen

Rosenkilde & Bahnhof, 2. udgave