Gå til indholdSuper snacks : 60 inspirerende madpakkeløsninger


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

138 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

genre/form

opskrifterOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Inspiration til fornyelse af den traditionelle madpakkeløsning med blandt andet sunde snacks og all-in-one sandwiches


Anmeldelser (1)


9. jun. 2016

1/2 med leverpostej, 1/2 med spegepølse, en chokolademad og lidt frugt og grønt. Føler du også at du står og putter det samme i madkasserne dag ud og dag ind? Så tag et kig på denne bog og find inspirationen til familiens og din egen madpakke. For brugeren der ikke er bleg for en alternativ madpakkeløsning.

Som titlen antyder bevæger denne bog sig i snacks- og madpakke universet og kommer med en række opskrifter på inspirerende og sunde løsninger til madpakken eller snacks kurven. Bogens ca. 60 opskrifter er hierarkisk opdelt startende med grønt herefter præsenteres "den man bager" efterfulgt af All-in-one (pizzasandwich, spinatwraps m.m.), så kommer sjove snacks, bogen afsluttes med søde sager. Bogen er udgivet i hardback kvalitet og indeholder fotos af de forskellige kreationer.

En inspirerende kogebog der kan hjælpe dig et skridt på vejen til den ultimative madpakke. Opskrifterne er nemme at følge og indeholder sjældent specialingredienser der ikke kan erhverves i ethvert velassorteret supermarked. Enkelte af opskrifterne kan dog virke en smule tidskrævende men har potentiale til at blive en sikker vinder i frokoststuen.

For yderligere opskrifter og inspiration til madpakkerne se: Kram i madkassen


Moderne madpakker


eller Moderne madpakkerFor yderligere opskrifter og inspiration til madpakkerne se: Kram i madkassen eller For yderligere opskrifter og inspiration til madpakkerne se: Kram i madkassen eller Moderne madpakker.

Lektørudtalelse

Af

Lars Ovesen


Informationer og udgaver

Bog

2016

Ebog

2016