Gå til indholdBøger / faglitteratur / idebøger

Bevæg dig med dit barn : 130 sjove lege


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

225 sider: ill. i farver

Udgivet

2013

Ophav

Ida Enghave(forfatter)

Jeppe Carlsen(illustrator)
Genre og formidebøger
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Inspiration til forældre, daginstitutioner og skoler til at få mere bevægelse ind i hverdagen


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. jan. 2013

af

af

Marion Tirsgaard

d. 29. jan. 2013

Legebog med bevægelseslege for forældre med børn fra 0-12 år. Kan også bruges i institutioner og skoler.

Bogen indeholder 130 lege fordelt på 5 kapitler, der er opdelt i aldersgrupper. Alle kapitler har indledning og indholdsfortegnelse. Ved hver leg er en kort beskrivelse med antal deltagere, varighed og hvilke effekter, legen har som fx kondition og motorik. Bogen er krydret med helsides fotografier af børn og voksne i gang med at lege. Alle lege er lette at gå til. Det er simple, inspirerende og sjove lege, som højst kræver remedier, som alle har ved hånden i det daglige. Selvom en del af legene er gengangere, er størstedelen nye lege. I et indledende kapitel peger forfatterne, der begge er uddannet i idræt, på hvorfor bevægelse er så vigtig, og de giver gode råd til, hvordan man kan indføre mere bevægelse i hverdagen. Undervejs fortæller kendte sportsfolk, hvordan de sammen med deres børn får bevæget sig i hverdagen. Layoutet er flot, og bogen ville fint egne sig som coffee table book. Det er parrets første bogudgivelse.

Der findes en del andre legebøger med fokus på bevægelse som fx Leg med dit barn, 2006, hvis indhold minder om denne. Aldersmæssigt går denne dog højere op, og den er mere nutidssvarende i layout.

En flot gennemarbejdet legebog med bevægelseslege, som kan inspirere forældre til sammen med deres børn at få mere bevægelse ind i hverdagen. En legebog, der absolut ligger i den gode ende - både hvad angår indhold og layout.Informationer og udgaver

2013

Bog

Illustrator: Jeppe Carlsen

FADL, 1. udgave