Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn / øvelser

Yoga for børn - og deres voksne


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

161 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Ophav

Sisse Siegumfeldt(forfatter)

Lars Daniel Terkelsen(illustrator)

Karen Ellehøj(redaktør)
Genre og formøvelser

Beskrivelse


8 komplette programmer med yogaøvelser, mindfulness og afspænding for børn fra 3 til 9 år - og deres voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. aug. 2016

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 12. aug. 2016

Vidste du, at børn er de fødte yogier? Her kan du lære, hvordan du gennem yoga kan bringe mere nærvær, glæde og ro ind i de 3-9-årige børns hverdag, hvad enten du er forælder, pædagog eller lærer.

Forfatteren, der til dagligt underviser i børneyoga, kombinerer her yogaøvelser med mindfulness og afspænding i 8 varierede programmer. De første programmer kan udføres af nybegyndere og sværhedsgraden øges herefter gradvist. Til hvert program knyttes en lille historie, der kan oplæses mellem øvelserne. Disse er illustreret med farvefotos og ledsages desuden af en trin-for-trin tekst og en angivelse af hvilke områder den pågældende øvelse styrker. Flere af bogens øvelser udføres to og to og der gives desuden forslag til 5 yogalege. Bogen indledes med en kort introduktion, herunder gode råd om sikkerhed og om at skabe en tryg ramme. Bagerst i bogen findes en litteraturliste, samt et register over øvelserne.

Fordybelse, bevægelse og samvær er i fokus i denne flotte og veludførte bog. Bogen er lettilgængelig og har en logisk opbygning, der vil fungere godt såvel i hjemmet som i institutionen og skolen.

I Yoga for hele familienLyt til løven


Børneyoga og de 5 sanser


opfordres børn og voksne til at dyrke yoga sammen og i Lyt til løven danner Sallings remser rammen for øvelserne, på samme måde som forfatteren her anvender fortællingen. Forfatteren har desuden tidligere indspillet børneyogaøvelser på DVD'en Børneyoga og de 5 sanserI Yoga for hele familien opfordres børn og voksne til at dyrke yoga sammen og i danner Sallings remser rammen for øvelserne, på samme måde som forfatteren her anvender fortællingen. Forfatteren har desuden tidligere indspillet børneyogaøvelser på DVD'en Børneyoga og de 5 sanserI Yoga for hele familien opfordres børn og voksne til at dyrke yoga sammen og i Lyt til løven danner Sallings remser rammen for øvelserne, på samme måde som forfatteren her anvender fortællingen. Forfatteren har desuden tidligere indspillet børneyogaøvelser på DVD'en .Informationer og udgaver

2016

Bog

Illustrator: Lars Daniel Terkelsen

Gyldendal, 1. udgave

2023

E-bog

Sisse Siegumfeldt

Nota

2016

E-bog

Illustrator: Lars Daniel Terkelsen

Gyldendal, 1. e-bogsudgave